fbpx

Znamke, ki merijo čas

STAMPS so navihane ročne ure, ki po obliki in zasnovi spominjajo na poštne znamke. Med pisano izbiro vzorcev najdemo afriške poslikave, različne napise, živalske vzorce, cvetlice, grafične potiske in male risbice. Ko najdemo ravno prav pisano znamko, izberemo še pašček po želji in tako ustavrimo ...

STAMPS so navihane ročne ure, ki po obliki in zasnovi spominjajo na poštne znamke. Med pisano izbiro vzorcev najdemo afriške poslikave, različne napise, živalske vzorce, cvetlice, grafične potiske in male risbice. Ko najdemo ravno prav pisano znamko, izberemo še pašček po želji in tako ustavrimo samosvojo uro. V posebni francoski kolekciji se znamka in pašček že stilsko ujemata in tako ustavrita mladosten trendi videz. “Ful Metal Jack” kolekcija pa znamkice nadgradi s kovinskim okvirjem, medtem ko so paščki širši in usnjeni.

Con te dal 2004

Dall'anno 2004 ricerchiamo le tendenze urbane e informiamo quotidianamente la nostra comunità di follower sulle ultime novità in fatto di stile di vita, viaggi, stile e prodotti che ispirano con passione. Dal 2023, offriamo contenuti nelle principali lingue globali.