fbpx

Znamke, ki merijo čas

STAMPS so navihane ročne ure, ki po obliki in zasnovi spominjajo na poštne znamke. Med pisano izbiro vzorcev najdemo afriške poslikave, različne napise, živalske vzorce, cvetlice, grafične potiske in male risbice. Ko najdemo ravno prav pisano znamko, izberemo še pašček po želji in tako ustavrimo ...

STAMPS so navihane ročne ure, ki po obliki in zasnovi spominjajo na poštne znamke. Med pisano izbiro vzorcev najdemo afriške poslikave, različne napise, živalske vzorce, cvetlice, grafične potiske in male risbice. Ko najdemo ravno prav pisano znamko, izberemo še pašček po želji in tako ustavrimo samosvojo uro. V posebni francoski kolekciji se znamka in pašček že stilsko ujemata in tako ustavrita mladosten trendi videz. “Ful Metal Jack” kolekcija pa znamkice nadgradi s kovinskim okvirjem, medtem ko so paščki širši in usnjeni.

 

Trgovina Dota, CityPark, Šmartinska 152, Ljubljana in www.stamps.eu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.