fbpx

K trendi obleki trendi telefon

Pametna dekleta vedo, da videz ni vse, je pa zelo pomemben. Zato naj bo moda zabavna, uporabna in razigrana, tako kot Si.mobilovi telefoni za pametna dekleta. Nokia X6 white, z belo barvo in modrim poudarkom na robovih, bo navdušila tiste, ki prisegajo na svetle barve in zaslon na dotik. Nokia X3 v ženstveno belo modri ...

Pametna dekleta vedo, da videz ni vse, je pa zelo pomemben. Zato naj bo moda zabavna, uporabna in razigrana, tako kot Si.mobilovi telefoni za pametna dekleta. Nokia X6 white, z belo barvo in modrim poudarkom na robovih, bo navdušila tiste, ki prisegajo na svetle barve in zaslon na dotik. Nokia X3 v ženstveno belo modri kombinaciji je idealna za vse, ki ne morejo živeti brez stila in glasbe. Rožnata Nokia 5230 pa je trendi telefon na dotik, ki povezuje z glasbo in navdušuje z funkcionalnostjo. Ne glede na to, kje bomo preživeli poletje, s telefoni Nokia bomo vedno v koraku s trendi in v stiku s svetom.

 

Prodajalna Si.mobil, Šmartinska 134b, ljubljana in www.simobil.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.