Itak Job trem mladim na široko odpira vrata do sanjske službe

Miha Farkaš

Danes je težko dobiti zaposlitev, ki si jo človek želi. K sreči je tu izziv Itak Job, ki bo trem mladim olajšal pot, ki je za marsikoga neprehodna. Itak bo namreč trojico podprl pri iskanju želene zaposlitve na njihovem strokovnem področju. Zmagovalci izziva Itak Job bodo tako z osebno prilagojeno kampanjo nagovorili potencialne delodajalce, pri čemer jim bo pomagal karierni guru Gorazd Prah, svoj strokovni piskrček pa bo pristavila tudi ustvarjalna ekipa izziva Itak Job.

V okviru izziva Itak Job je Itak mlade pozval, naj izrazijo svoja pričakovanja o sanjski službi. Med več kot 300 prijavljenimi so nato izbrali trojico najbolj pronicljivih (Katja Pernek, Monika Benedičič in Miha Farkaš), ki jim zdaj pomaga pri predstavitvi potencialnim delodajalcem. Mlade iskalce lahko spremljate na spletni strani itak.si/ItakJob, na Facebooku, Instagramu in Twitterju.

PREBERITE ŠE: Kaj početi z rokami med razgovorom za službo?

Itak Job kandidati in Gorazd Prah.
Itak Job kandidati in Gorazd Prah.

Itak Job je sicer del pobude Moč besed, ki se promovira pod geslom ”Ne objavi, kar te lahko gnjavi”, s katero Itak in Zveza prijateljev mladine Slovenije mlade opozarjata na moč spletnega nastopa, odgovornega komuniciranja in ustvarjanja zgledne podobe na družbenih omrežjih. Prek pobude sta na družbenih omrežjih mladim delila nasvete za boljši spletni nastop in jim svetovala pri iskanju zaposlitve.

Dodatne Informacije

Več informacij:
itak.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!