Električni skuter Cycleboard
Utrip mesta · mobilno

Cycleboard je nov hibrid na področju električnih vozil. Je kombinacija rolke in snowboarda in, kot pravijo, najbolj vsestranski električni skuter na svetu. Kot nalašč za vse, ki želijo nekaj drugačnega.

Cycleboard
1240 €
Cycleboard

Električni skiro Cycleboard je odlična alternativa klasičnim prevoznim sredstvom na trgu. Je varen, zabaven, funkcionalen, prenosljiv in cenovno dostopen način prevoza. Zaradi preprostega krmiljenja in odlične stabilnost (to zagotavljati dve kolesi spredaj) je primeren za vse generacije. Ponaša se s platformo rolke in krmilom z ročko za plin.

PREBERITE ŠE: Xiaomi Mi – zložljiv električni skiro, ki se zloži sam

Omogoča hitrosti do 32 km/h z električnim dosegom prek 30 kilometrov. Je dovolj lahek, da ga zlahka prenašate naokoli pod pazduho, ker se zloži, ne boste pa ga imeli težav pospraviti niti v prtljažnik avtomobila. Ogrodje je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki jo uporabljajo v letalski industriji.

Galerija  – električni skuter Cycleboard:

Električni skuter CycleboardOdpri galerijo
Novi Suzuki Swift (2017) Novi Suzuki Swift (2017) pridobil prostor za potnike, ne pa tudi kilaže Audi oglas Skrivno življenje igrač – Audi z animiranim filmom ruši stereotipe o igračah Vanderhall Venice Avtocikel Vaderhall Venice – mini raketa na treh kolesih Motorne sani Whitefox Whitefox – družinske motorne sani · · · · ·