fbpx

Električni skiro Cycleboard: križanec med rolko in snowboardom

Električni skuter Cycleboard

Cycleboard je nov hibrid na področju električnih vozil. Je kombinacija rolke in snowboarda in, kot pravijo, najbolj vsestranski električni skuter na svetu. Kot nalašč za vse, ki želijo nekaj drugačnega.

Osnovne Informacije
Znamka
Cycleboard
Model
Cena
1240 €
Trgovina

Električni skiro Cycleboard je odlična alternativa klasičnim prevoznim sredstvom na trgu. Je varen, zabaven, funkcionalen, prenosljiv in cenovno dostopen način prevoza. Zaradi preprostega krmiljenja in odlične stabilnost (to zagotavljati dve kolesi spredaj) je primeren za vse generacije. Ponaša se s platformo rolke in krmilom z ročko za plin.

PREBERITE ŠE: Xiaomi Mi – zložljiv električni skiro, ki se zloži sam


Omogoča hitrosti do 32 km/h z električnim dosegom prek 30 kilometrov. Je dovolj lahek, da ga zlahka prenašate naokoli pod pazduho, ker se zloži, ne boste pa ga imeli težav pospraviti niti v prtljažnik avtomobila. Ogrodje je izdelano iz aluminijeve zlitine, ki jo uporabljajo v letalski industriji.

Galerija  – električni skuter Cycleboard:

Dodatne Informacije

Več informacij:
cycleboard.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!