Žepni ročni polnilnik HandEnergy
V zraku · tehnologija · gadgeti

Poznate kroglo Powerball? Z enakim gibanjem zapestja lahko zdaj ročno napolnite pametni telefon. Inovacija sliši na ime HandEnergy, ki je hkrati učinkovit pripomoček za razgibavanje zapestja oz. mišic cele roke.

HandEnergy
79 €
HandEnergy

Prazna baterija je največja pomanjkljivost pametnih telefonov, ki postajajo vse bolj požrešni, baterije pa jim le stežka sledijo. Polnjenje je tako ena od naših glavnih skrbi. A ne, če imate s seboj prenosni polnilnik HandEnergy, ki omogoča polnjenje telefona brez vtičnice ali prenosnega polnilnika. Vse, kar morate storiti, je, da prek kabla povežete kroglasti generator in pametni telefon, začnete obračati zapestje, kot bi v roki držali Powerball, in zgodi se ‘čarovnija’.

PREBERITE ŠE: Tako standardni polnilec za telefon spremenite v brezžični polnilec

Glavna prednost prenosnega polnilnika HandEnergy je, da niste odvisni od ničesar, le od lastne sile. Naprava temelji na dvoosnem žiroskopu. V notranjosti skriva rotor, ki se vrti in proizvaja upor, ki daje uporabniku občutek, da v roki držite večkilogramsko utež. Gibanje pri tem ustvarja dovolj energije, da polnite telefon.

Verjetno veste, da je bilo Powerball precej težko ”zagnati” oz. ujeti momentum. Pri HandEnergyju to opravi elektronika, ki aktivira rotor, od tu pa zadevo z gibanjem zapestja prevzame uporabnik. Gibi povzročajo vrtenje sredice do 5000 obratov na minuto. Mehansko energijo naprava pretvarja v električno, ki napaja baterijo zmogljivosti 1000 mAh, ta pa prek USB-kabla pametni telefon. HandEnergy ni za vsakodnevno polnjenje, prej rešitev v sili, saj morate za povsem polno baterijo HandEnergy vrteti celo uro. Na voljo je za 79 evrov.

Galerija – prenosni polnik HandEnergy:

Žepni ročni polnilnik HandEnergyOdpri galerijo
Kissenger Kissenger: poljubljanje na daljavo še nikoli ni bilo tako resnično Zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem ZVE: zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem Laserski projektor LG ProBeam LG ProBeam – laserski projektor, ki ga lahko uporabljate tudi pri belem dnevu Slusalke_FOCAL_Utopia Ideja za darilo: FOCAL Listen – nove vrhunske slušalke Hi-Fi ·