kolaz
Utrip mesta · moda

Marilyn Monroe še vedno predstavlja največjo ikono v filmskem svetu. Novi dokaz za to je pred nekaj dnevi predstavljena kolekcija sončnih očal mačje oblike, podpisanih z njenim imenom. Tako je njen duh živ tudi 51 let po njeni smrti.

Allure Eyewear The Marilyn
26,2€
Allure Eyewear

Blagovni znamki Authentic Brands Group in Allure Eyewear sta predstavili omejeno kolekcijo sončnih očal The Marilyn, ki so narejeni po modelu mačjih oči, ki jih je legendarna igralka najraje nosila. Živalski vzorec in oblika mačjih oči je zagotovo kombinacija za vse tiste, ki obožujejo detajle v retro stilu. V kolekcijo so združene tri linije očal.

Ekskluzivna in omejena serija sončnih očal mačje oblike je okrašena s Swarovski kristali. Nekoliko skromnejša in cenovno ugodnejša bo kolekcija Silver Screen Sun. Tretja, Optical linija bo namenjena korekcijskim očalom.
Allure Eyewear bo izkupiček od prodaje namenil nekdanji sirotšnici, kjer je majhna Marilyn Monroe, ki se je takrat še imenovala Norma Jean, živela v otroštvu, danes pa je postal center za pomoč ogroženim otrokom v EMQ Families First.

Modele sončnih očal si podrobneje oglejte v galeriji.

Odpri galerijo
chino_cover Chino – moško udobje na kratko Foto Asos.jpg Pomladna moda bo sijala v pastelih naslovna Gumijasti škornji za veselo tacanje po lužah Asos. Foto: Asos Najboljši festivalski gležnarji · ·