Mačja oblika sončnih očal, kot jih je nosila Marilyn Monroe

Marilyn Monroe še vedno predstavlja največjo ikono v filmskem svetu. Novi dokaz za to je pred nekaj dnevi predstavljena kolekcija sončnih očal mačje oblike, podpisanih z njenim imenom. Tako je njen duh živ tudi 51 let po njeni smrti.

Osnovne Informacije
Znamka

Allure Eyewear

Model

The Marilyn

Cena

26,2€

Trgovina

Allure Eyewear

Blagovni znamki Authentic Brands Group in Allure Eyewear sta predstavili omejeno kolekcijo sončnih očal The Marilyn, ki so narejeni po modelu mačjih oči, ki jih je legendarna igralka najraje nosila. Živalski vzorec in oblika mačjih oči je zagotovo kombinacija za vse tiste, ki obožujejo detajle v retro stilu. V kolekcijo so združene tri linije očal.

Kolekcija The Marilyn je navdih igralkinih najljubših očal Foto: Buro 24/7
Kolekcija The Marilyn je navdih igralkinih najljubših očal Foto: Buro 24/7

Ekskluzivna in omejena serija sončnih očal mačje oblike je okrašena s Swarovski kristali. Nekoliko skromnejša in cenovno ugodnejša bo kolekcija Silver Screen Sun. Tretja, Optical linija bo namenjena korekcijskim očalom.
Allure Eyewear bo izkupiček od prodaje namenil nekdanji sirotšnici, kjer je majhna Marilyn Monroe, ki se je takrat še imenovala Norma Jean, živela v otroštvu, danes pa je postal center za pomoč ogroženim otrokom v EMQ Families First.

Modele sončnih očal si podrobneje oglejte v galeriji.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!