TouchPico je interaktivni projektor za vsak žep, za vsako steno in za vsako denarnico.
V zraku · tehnologija

Kompaktni dlančni projektorji niso nič novega, toda TouchPico iz podjetja TouchJet ima unikatno lastnost, ki je lastna samo njemu. Za razliko od konkurence lahko namreč katerokoli ravno površino spremeni v zaslon in to celo interaktiven.

TouchJet TouchPico
230€
Indiegogo

Drobcena bela naprava v velikosti mobitela predvaja katerokoli androidno aplikacijo z resolucijo do 854 x 480 pikslov njena projekcijska površina pa znaša več kot dva metra. S svetilnostjo 150 lumnov vam dnevna svetloba, ki polni prostor, ne bo delal težav.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat skozi čas

Pojektor pride v paru s posebnim pisalom s stikalom, ki sproži infrardečo ‘tinto’ in ker ima projektor vgrajeno infrardečo kamero lahko sledi gibanju digitalnega peresa na projekciji. Čeprav so TouchPicove sposobnosti projekcije na dotik že postana roba, pa je bil s podobnimi projektorji do sedaj pravi projekt najti idealno površino (TouchPico je vsestranski oz. vsestenski), predvsem pa je ta oprema precej dražja, TouchPico pa naj bi vas olajšal za le nekaj več kot 350€ (v prednaročilu le 230€) in še močno olajšal predpripravo. Vsebuje HDMI in avdio priključke, vgrajena Wi-Fi tehnologija pa mu omogoča interakcijo z vsem screencastom (‘zaslonsko poddaja’) Andorida.

Projektor je trenutno še na portalu za množično financiranje Indiegogo, že oktobra pa ga lahko pričakujemo na prodajnih policah.

Odpri galerijo
485450133 Google: 30 trikov za učinkovito rabo Googla 1 Mobilne aplikacije za športno aktivne 20140515040707-Photoall244 b Ritot, prva pametna projekcijska ura xaudio_engineer_s_hoodie_25.jpg.pagespeed.ic.C5KW9w7NAI Pulover s kapuco (hoodie) za nemoteno poslušanje okolice in glasbe · · · · · · · ·