fbpx

Je B-and-Bee: je šotor v obliki satovja novi hit glasbenih festivalov?

Poleg jame je taborišče najbolj prastara oblika doma, ki za razliko od kamnite različice še danes služi podobnemu namenu. Pravzaprav je šotor močno razširil svojo dejavnost in je danes priljubljen celo na obljudenih glasbenih festivalih kot so Metalcamp, Rock Otočec, Schengenfest, ipd. A čeravno je star kot zemlja, to ne pomeni, da nima prostora za izboljšave. Eno, B-and-Bee, so iznašli belgijski oblikovalci.

B-and-Bee ne sledil klasični šotorski postavitvi, saj se širi prej v višino kot širino, prostor pa je nekakšna mešanica kolibe in šotora v obliki velikanskega satovja. Še dobro, da niso čebele tako velike kot ljudje, sicer bi ta zatočišča hitro zamenjale za satje.

PREBERITE ŠE: Eko Adrenalinček plac: prvi slovenski turistično-avanturistični center v Evropi

Ko se obiskovalcem večdnevnih festivalov cedita med in mleko, oziroma med in vino, ali pa med in pivo, ali pa...
Ko se obiskovalcem večdnevnih festivalov cedita med in mleko, oziroma med in vino, ali pa med in pivo, ali pa…

Da pa je povezava med čebeljim svetom in B-and-Beejem več kot zgolj v obliki, priča podatek, da gre produkt za med, saj je tovrstni platneno-leseni ‘hostel’ takoj postal iskana roba številnih festivalov.

Sestavljavci so pridni kot čebele.
Sestavljavci so pridni kot čebele.

Zakonska postelja naj bi poskrbela za pošten počitek, lesena konstrukcija pa za varnost in imunost na vsa opotekanja in nič kaj graciozne s hlapi podprte gibe.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!