8116LgXjCcL._SL1500_
Utrip mesta · dom

Kolikokrat ste se že odpovedali srkanju jutranje kave, ker se vam je mudilo v službo ali na sestanek? Naporni urniki nas silijo, da svoj spanec vlečemo do zanje možne minute, zato pogosto jutranja opravila omejimo na najnujnejše. Priprava kave se v tem časovnem okviru zdi pravi požeruh časa. A ni treba, da si sveže kuhano pripravite le ob vikendih, kajti kavni aparat Mr. Coffee vam jo pripravi sam in to, ko to želite.

Belkin Mr. Coffee
115€
Amazon

Belkinov pametni kavni avtomat Mr. Coffee lahko preko Wi-Fi/3G ali 4G povezave upravljate s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije WeMo za pametne telefone in tablice (iOS 7 in več, Android 4.0 in več), ki omogoča načrtovanje, kontroliranje statusa in prilagajanje priprave kave kadarkoli in kjerkoli že ste- ko se kobacate iz postelje ali ko ste na poti domov (da pa se jasno upravljati tudi ročno).

Mobilna naprava pa je tudi daljinec, saj lahko z njim aparat prižgete oz. ugasnete na daljavo, poleg tega pa vas ta obvesti, kdaj je čas za čiščenje.

PREBERITE ŠE: Lončki KeepCup v novih barvah – najboljša stvar za ljubitelje kave na poti

Količinsko lahko v eni kuhi pripravi za 10 skodelic ”črne energije”, na voljo pa ima tudi funkcijo ”Optimal Brew”, ki skuha kavo hitreje (pod sedmimi minutami) in bojda s polnejšim okusom (to presodite sami).

PicMonkey Collage Eksplozija ljubkosti: 20 živalic v skodelicah PicMonkey Collage DIY: 7 adventnih koledarjev, s katerimi bo odštevanje do božiča še bolj veselo cover Čarobnost novoletnih lučk v naših stanovanjih skozi celo leto Toothbrush with toothpaste Stvari iz vsakdanjega življenja, ki jih uporabljamo narobe