fbpx

5x najboljši aparati za espresso v letu 2023: od kompaktnih do komercialnih to so najboljši espresso aparati

najboljši aparati za espresso
Foto: City Magazine

Najboljši aparati za espresso?! Predstavljamo vam maš izbor najboljših espresso aparatov 2023. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad kavo ali barista, je odličen espresso aparat bistvenega pomena za pripravo okusnih espresso shotov, cappuccina in lattes. Zaradi številnih možnosti, ki so na voljo na trgu, je lahko težko najti popoln stroj za vaše potrebe. Da bi vam pomagali pri odločitvi na podlagi informacij, smo zbrali 5 najboljših aparatov za espresso v letu 2023. Od kompaktnih in cenovno dostopnih do komercialnega razreda, ti aparati bodo zagotovo zadovoljili vašo željo po kofeinu.

To so najboljši aparati za espresso! Od tistih popolnoma dostopnih aparatov za espresso, do tistih za katere je potrebno odšteti nekaj tisoč evrov.

Sage Bambino Plus

najboljši aparati za espresso
Sage Bambino Plus / Enostaven in cenovno dostopen, a vendar odličen!

Sage Bambino Plus je kompakten in cenovno ugoden aparat za espresso, ki ponuja visokokakovostno delovanje in uporabniku prijazne funkcije. Odlikuje ga močan 1600 W grelni sistem, ki zagotavlja hitro segrevanje in dosledno odvajanje. Aparat ima tudi cev za hitro paro za penjenje mleka in 54 mm portafilter za enakomerno ekstrakcijo. Z elegantno in kompaktno zasnovo je Bambino Plus popoln za majhne kuhinje in ljubitelje kave, ki ne želijo sklepati kompromisov glede kakovosti.

Nakup: Sage Bambino Plus

Znižano za 74,59 EUR

Zadnja posodobitev 2024-07-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

La Marzocco Linea Mini

najboljši aparati za espresso
La Marzocco Linea Mini / Odličen, a hkrati tudi nesramno drag.

La Marzocco Linea Mini je profesionalni aparat za espresso, ki je popoln za domačo uporabo. Odlikuje ga sistem dvojnega kotla, ki vam omogoča istočasno točenje in kuhanje mleka na pari, kar zagotavlja optimalno temperaturno stabilnost. Sistem za nadzor temperature PID vam omogoča nastavitev in vzdrževanje popolne temperature kuhanja, komercialna rotacijska črpalka pa zagotavlja konstanten tlak za odlično ekstrakcijo. Linea Mini je tudi neverjetno prilagodljiva, saj vam omogoča prilagajanje temperature, tlaka in pretoka, da dosežete popoln espresso.

NAKUP LA MARZOCCO LINEA MINI 4.470,55 €

De’Longhi La Specialista Arte

najboljši aparati za espresso
De’Longhi La Specialista Arte / Zanimiv, oblikovno odličen in hkrati dostopen!

La Specialista Arte združuje v harmonijo znanje o kavnih zrnih in umetnost mojstrske priprave espressa. Z inženirsko natančnostjo in naborom patentiranih tehnologij La Specialista Arte vsakemu zrnu omogoča, da v celoti izrazi potencial svojega okusa. Tehnologija mletja z 8 nastavitvami mletja zagotavlja najnatančnejše doziranje. Popolna temperatura gre zahvala sistemu s termoblokom. Dva prednastavljena recepta: espresso in americano. Priložen je potisnik za kavo, s katerim profesionalno potisnemo kavo v filtru. Aparat ima 15-barsko črpalko. Sistem Latte Art omogoča popolno pripravo vročega mleka ali mlečne pene za cappuccino. Ima tudi namenski izhod za vročo vodo za čaj. Aparat ima tudi funkcijo segrevanja skodelic. Uporaba skodelic visokih do 11 cm. Odstranljiv rezervoar za vodo 1,5 L.

Nakup: De’Longhi La Specialista Arte

Znižano za 180,00 EUR
De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB...
De'Longhi La Specialista Arte EC9155.MB...
PRÄZISER MAHLGRAD: Kegelmahlwerk mit 8 Einstellungen für den idealen Mahlgrad
599,00 EUR −180,00 EUR 419,00 EUR Amazon Prime

Zadnja posodobitev 2024-07-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Rancilio Silvia

najboljši aparati za espresso
Rancilio Silvia / zanimiva alternativa

Rancilio Silvia je klasičen aparat za espresso, ki obstaja že več kot 20 let. Ta stroj je znan po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti. Vsebuje komercialni medeninasti portafilter, ki zagotavlja enakomerno ekstrakcijo, in 3-smerni elektromagnetni ventil, ki razbremeni pritisk po ekstrakciji, kar zagotavlja suho ploščo za enostavno čiščenje. Silvia ima tudi močno 15-barsko črpalko in parno cev za penjenje mleka. Vzdržljiva konstrukcija aparata iz nerjavečega jekla zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je odlična naložba za vse ljubitelje kave.

Nakup:Rancilio Silvia

Zadnja posodobitev 2024-07-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

De’Longhi La Specialista

najboljši aparati za espresso
De’Longhi La Specialista / Po vsej verjetnosti najboljši med vsemi ter hkrati s primerno ceno.

De’Longhi La Specialista je polavtomatski espresso aparat z vgrajenim mlinčkom in sistemom za stiskanje. Ta edinstvena funkcija vam omogoča, da kavo zmeljete in stisnete neposredno v portafilter, kar zagotavlja dosledno ekstrakcijo vsakič. Aparat ima tudi parno cev za penjenje mleka in razpršilnik tople vode za amerikane in čaje. Zaradi kompaktne zasnove La Specialista je idealen za majhne kuhinje ali domače bariste, ki ne želijo sklepati kompromisov glede kakovosti. Na seznamu najboljši aparati za espresso, zelo visoko!

Nakup:De’Longhi La Specialista

Znižano za 259,00 EUR
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M –...
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M –...
849,00 EUR −259,00 EUR 590,00 EUR

Zadnja posodobitev 2024-07-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Gaggia Classic Pro

Gaggia Classic Pro / najboljši aparati za espresso
Gaggia Classic Pro / Dostopen in zelo profesionalen tudi v domači kuhinji

Gaggia Classic Pro je cenovno ugoden in zanesljiv aparat za espresso, ki je popoln za domačo uporabo. Ima komercialni portafilter, ki zagotavlja enakomerno odsesavanje, in 3-smerni elektromagnetni ventil za enostavno čiščenje. Aparat ima tudi močno 15 barsko črpalko in parno cev za penjenje mleka. Zaradi elegantne oblike in dostopne cene je Gaggia Classic Pro odlična izbira za vse, ki iščejo visokokakovosten aparat za espresso, ki ne bo uničil vašega osebnega računa na bonki.

Nakup:Gaggia Classic Pro

Gaggia NEW CLASSIC PRO 2019 White Espressomaschine...
Gaggia NEW CLASSIC PRO 2019 White Espressomaschine...
Milchaufschäumende Funktion; Funktion Wasserstandsanzeige; Tropfsichere Funktion

Zadnja posodobitev 2024-07-23 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Iskanje popolnega aparata za espresso je lahko zastrašujoča naloga, a s tem seznamom 5 najboljših aparatov za espresso leta 2023 ne morete zgrešiti. Ne glede na to, ali ste ljubitelj kave, domači barista ali profesionalec, ti aparati ponujajo odlično zmogljivost, vzdržljivost in možnosti prilagajanja, da boste vsakič dobili popoln espresso.

Dodatne Informacije

Vsebina lahko vsebuje partnerske povezave!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.