fbpx

Najboljši aparati za kavo 2021: Nespresso, Dolce Gusto ali Illy?

Foto: Vlada Karpovich / Pexels

Postavite v svoj dom najboljši kavni aparat 2021. Priprava odlične kave ni enostavna za človeka, kaj šele za kavni aparat. Kavna usedlina mora optimalno dolgo zadrževati vročo vodo, ki mora biti v natančnem temperaturnem območju. In tovrstno alkimijo lahko izpelje le peščica kavnih aparatov. Preverite, kateri aparati za kavo so se znašli na seznamu najboljših.

Če želite skuhati popolni latte in kapučino, pripraviti ledeno kavo ali kavna zrna spremeniti v popolno skodelico sveže kave, vam ni treba zapraviti bogastva. Aparati za kavo v kapsulah ustvarjajo napitke profesionalne kakovosti, ki so videti, kot da bi jih pripravil vrhunski barista. Glede na to, da naše najljubše kavarne še vedno ostajajo zaprte, vsi pa že neskončno pogrešamo tisti vonj po sveži kremasti kavi, preverimo, s katerimi kavnimi aparati si lahko potešimo brbončice. Izbira kavnih aparatov je res mnogoštevilna. In če želite dobro izbrati izbirajte med znamkami kavnih aparatov Philips, Illy, De’Longhi, Siemens, Bosch ali Krups. Našli pa smo tudi priročni potovalni avtomat, da si boste svoj najljubši napitek pripravili kjerkoli – najdete ga zadnjega na seznamu.

Najboljši aparati za kavo 2021

Zadnja posodobitev 2022-11-27 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov na Amazon Business – BREZ DDV

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – na Amazon.de lahko kupujejo brez davka na dodano vrednost, če se podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobiš tudi posebne popuste in ugodnosti! Z naslednjo povezavo – > REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!