Zara je predstavila svojo prvo kolekcijo za hišne ljubljenčke

Zadnjič posodobljeno: :

Ena naših najbolj priljubljenih znamk ulične mode se je odločila, da nas bo razveselila. Zara je namreč lansirala kolekcijo za hišne ljubljenčke in to bi lahko bilo najboljše, kar se nam je zgodilo ta teden.

To je prva kolekcija Zara za hišne ljubljenčke in je tako elegantna, kot tudi praktična, kar bi seveda lahko pričakovali. Zdaj je na vas, da izberete, kaj vaši ljubljenčki najbolj potrebujejo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Trenutno so na voljo posteljice, odeje, ščetke, igrače, ovratnice in povodci. Na voljo so v modnih barvah, kot so zelena, črna, rjava in rumena ter z vzorci gingham. Ta kolekcija prihaja po tem, ko nas je Zara Home prejšnji mesec razveselila s čudovitim asortimanom za domače živali, kjer najdete pletene postelje za hišne ljubljenčke, emajlirane in keramične posodice za hrano ter druge izdelke z zabavnimi vzorci. Od čudovitih ležišč za hišne ljubljenčke, ki so tako lepi, kot so cenovno dostopni, do odej in zložljivih postelj, v nadaljevanju boste našli vse, kar je že na voljo za nakup iz Zarine povsem nove in očarljive kolekcije za hišne ljubljenčke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Dodatne Informacije

zara.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!