Mr. Coffee – Belkinov pametni kavni aparat

Kolikokrat ste se že odpovedali srkanju jutranje kave, ker se vam je mudilo v službo ali na sestanek? Naporni urniki nas silijo, da svoj spanec vlečemo do zanje možne minute, zato pogosto jutranja opravila omejimo na najnujnejše. Priprava kave se v tem časovnem okviru zdi pravi požeruh časa. A ni treba, da si sveže kuhano pripravite le ob vikendih, kajti kavni aparat Mr. Coffee vam jo pripravi sam in to, ko to želite.

Osnovne Informacije
Znamka

Belkin

Model

Mr. Coffee

Cena

115€

Trgovina

Amazon

Belkinov pametni kavni avtomat Mr. Coffee lahko preko Wi-Fi/3G ali 4G povezave upravljate s pomočjo brezplačne mobilne aplikacije WeMo za pametne telefone in tablice (iOS 7 in več, Android 4.0 in več), ki omogoča načrtovanje, kontroliranje statusa in prilagajanje priprave kave kadarkoli in kjerkoli že ste- ko se kobacate iz postelje ali ko ste na poti domov (da pa se jasno upravljati tudi ročno).

Mobilna naprava pa je tudi daljinec, saj lahko z njim aparat prižgete oz. ugasnete na daljavo, poleg tega pa vas ta obvesti, kdaj je čas za čiščenje.

PREBERITE ŠE: Lončki KeepCup v novih barvah – najboljša stvar za ljubitelje kave na poti

Količinsko lahko v eni kuhi pripravi za 10 skodelic ”črne energije”, na voljo pa ima tudi funkcijo ”Optimal Brew”, ki skuha kavo hitreje (pod sedmimi minutami) in bojda s polnejšim okusom (to presodite sami).

Naj vam vsako jutro v spalnico pridiši sveže kuhana kava.
Naj vam vsako jutro v spalnico pridiši sveže kuhana kava.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.belkin.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so pasme psov, ki so primerne tudi, če živite v majhnem stanovanju