lighthouse 10
V zraku · tehnologija

Ne glede na to, kam se dandanes odpravite, zagotovo vzamete s seboj tudi telefon. Če se odpravljate na kampiranje pa se na vrhu seznama nujnih stvari pojavi tudi vir svetlobe. Vendar pa v naravi ne boste našli električnega priključka za telefon ali luč. Majhna svetilka Lighthouse 250 podjetja Goal Zero bo odpravila težave, ki se pojavijo pri iskanju vira napajanja.

GoalZero Lighthouse 250
60€
GoalZero

Lighthouse 250 vam zagotovi svetlobo LED lučk z močjo 250 lumnov, tako da ne boste v temi iskali poti do šotora, ko ugasne taborni ogenj. Napaja se s pomočjo vgrajene litij-ionske baterije z močjo 4400mAh, ki jo lahko napolnite preko USB priključka, solarnih celic ali z vrtljivo ročico.

Ob polni moči vam bo Lighthouse svetlobo zagotavljala celih 48 ur. Z njeno pomočjo pa lahko napolnite še baterijo vašega telefona, tablice, GPS naprave, fotoaparata ali katero koli drugo napravo, ki se polni prek USB priključka.

Če ste zagrizen popotnik, pohodnik, ali pa le zbirate stvari za set preživetja, je ta svetilka nujen dodatek.

V spodnji galeriji si oglejte, kaj vse multifunkcionalna svetilka Lighthouse 250 zmore.

Odpri galerijo
NT 1 Analogue NT – Konzola za nostalgike Samsung_Camera_NX_Mini-25 (2) Samsungov novi fotoaparat NX Mini za ljubitelje selfie-jev Slika 2_SlatePro Mizica po meri vsakega geeka Cover-Google-Android-Wear Google Android Wear – Googlova vizija pamente ure končno razkrita · · · · · · · · ·