fbpx

Multiuporabna svetilka Lighthouse za vsakega popotnika

Ne glede na to, kam se dandanes odpravite, zagotovo vzamete s seboj tudi telefon. Če se odpravljate na kampiranje pa se na vrhu seznama nujnih stvari pojavi tudi vir svetlobe. Vendar pa v naravi ne boste našli električnega priključka za telefon ali luč. Majhna svetilka Lighthouse 250 podjetja Goal Zero bo odpravila težave, ki se pojavijo pri iskanju vira napajanja.

Osnovne Informacije
Znamka
GoalZero
Model
Lighthouse 250
Cena
60€
Trgovina

Lighthouse 250 vam zagotovi svetlobo LED lučk z močjo 250 lumnov, tako da ne boste v temi iskali poti do šotora, ko ugasne taborni ogenj. Napaja se s pomočjo vgrajene litij-ionske baterije z močjo 4400mAh, ki jo lahko napolnite preko USB priključka, solarnih celic ali z vrtljivo ročico.

Ob polni moči vam bo Lighthouse svetlobo zagotavljala celih 48 ur. Z njeno pomočjo pa lahko napolnite še baterijo vašega telefona, tablice, GPS naprave, fotoaparata ali katero koli drugo napravo, ki se polni prek USB priključka.

Če ste zagrizen popotnik, pohodnik, ali pa le zbirate stvari za set preživetja, je ta svetilka nujen dodatek.

V spodnji galeriji si oglejte, kaj vse multifunkcionalna svetilka Lighthouse 250 zmore.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!