Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi.
Utrip mesta · dom

Če iščete malce manj konvencionalen način šotorjenja oziroma želite spati v hotelu z nešteto zvezdicami, a brez, da bi dejansko ležali zunaj in se odpovedali udobju šotora, potem je šotor v obliki igluja One Bubble Tent kot nalašč za vašo počitnikovanje v naravi. Morda v tem primeru poleg standardne kamping opreme s seboj vzemite tudi kakšno zaveso, če ne želite, da vas kdo zaloti gole med preoblačenjem.

Bubbletent One Bubble Tent
1840€
Bubbletent

Napihljivi prozoren šotor One Bubble Tent ponuja prav posebno izkušnjo v naravi. Resda ne zagotavlja zasebnosti, a boste zato v neposrednem stiku z naravo, medtem ko boste varno pod transparentno PVC streho. Lahko si ga zamislite tudi kot prenosni zimski vrt, kot prostor kjer obedujete in se zabavate zunaj, ne da bi dejansko bili zunaj.

PREBERITE ŠE: Tentsile – šotor na drevesu za vse adrenalinske navdušence

One Bubble Tent ima lahko premer 3, 4 oziroma 5 metre in meter širok hodnik. In ker vemo, da noči le še redko preživimo pod zvezdami in preredko opazujemo sončni vzhod, je ta napihljivi prozorni šotor super ideja za dopust ali alternativa spalnici za vroče poletne noči. Običajno tisti, ki kampirajo, vse to zamudijo, medtem ko se z One Bubble Tent razen malce zasebnosti ne odrečete udobju šotora, a ste zato deležni vseh priboljškov, ki jih ponuja narava. Je vodoodporen in negorljiv ter primeren za vse letne čase, saj je na voljo tudi ”tipski” ogrevalni sistem.

Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi.Odpri galerijo
Ideje za domača ognjišča Najbolj vroče ideje za domača vrtna ognjišča BedUp je postelja, ki se pospravi pod strop. BedUp – dvižna postelja, ki se pospravi pod strop Vrtni gugalnik Volo Volo – vrtni gugalnik za dva Nova slovenska blagovna znamka Quotelife Quotelife – nova slovenska blagovna znamka, ki bo polepšala naš dom