One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase

Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi.

Če iščete malce manj konvencionalen način šotorjenja oziroma želite spati v hotelu z nešteto zvezdicami, a brez, da bi dejansko ležali zunaj in se odpovedali udobju šotora, potem je šotor v obliki igluja One Bubble Tent kot nalašč za vašo počitnikovanje v naravi. Morda v tem primeru poleg standardne kamping opreme s seboj vzemite tudi kakšno zaveso, če ne želite, da vas kdo zaloti gole med preoblačenjem.

Osnovne Informacije
Znamka

Bubbletent

Model

One Bubble Tent

Cena

1840€

Trgovina

Bubbletent

Napihljivi prozoren šotor One Bubble Tent ponuja prav posebno izkušnjo v naravi. Resda ne zagotavlja zasebnosti, a boste zato v neposrednem stiku z naravo, medtem ko boste varno pod transparentno PVC streho. Lahko si ga zamislite tudi kot prenosni zimski vrt, kot prostor kjer obedujete in se zabavate zunaj, ne da bi dejansko bili zunaj.

PREBERITE ŠE: Tentsile – šotor na drevesu za vse adrenalinske navdušence

Provokativen Bubble Tent je šotor za pogumne.
Provokativen Bubble Tent je šotor za pogumne.

One Bubble Tent ima lahko premer 3, 4 oziroma 5 metre in meter širok hodnik. In ker vemo, da noči le še redko preživimo pod zvezdami in preredko opazujemo sončni vzhod, je ta napihljivi prozorni šotor super ideja za dopust ali alternativa spalnici za vroče poletne noči. Običajno tisti, ki kampirajo, vse to zamudijo, medtem ko se z One Bubble Tent razen malce zasebnosti ne odrečete udobju šotora, a ste zato deležni vseh priboljškov, ki jih ponuja narava. Je vodoodporen in negorljiv ter primeren za vse letne čase, saj je na voljo tudi ”tipski” ogrevalni sistem.

Dodatne Informacije

Več informacij:
bubbletent.us

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
H&M Home za poletje 2020: prepustite se naravi in poletnim užitkom