truman 4
Utrip mesta · svet po moško

Malo verjetno je, da boste spremenili način britja, ki ga uporabljate že vrsto let. Vendar pa to ne pomeni, da ne morete zamenjati pripomočkov, še posebno, če uporabljate žiletko in peno za britje, katerim ne morete več določiti starosti. Z začetkom poletja vnesite nekaj svežine v svojo kopalnico s pomladnim/poletnim brivskim setom Truman.

Harry's Truman Set SS14
15€
Harry's

Omejena izdaja brivskega seta Truman podjetja Harry´s je na voljo v 4 različnih barvnih odtenkih – nelson oranžni, palmino zeleni, puščavsko rumeni in obalno sivi. Paket vsebuje vse kar potrebujete za britje. Poleg lepo oblikovane lesene ročke, dobite še 3 rezila in tubo s peno za britje.

Harry´s Truman brivski set navduši s svojo estetsko zasnovo in poletno barvno svežino. Če ste se odločili za zamenjavo svojega konvencionalnega brivnika iz Spara, lahko naročite Trumanov set na uradni spletni strani Harrys.com. Za omejeno izdajo boste odšteli 15 evrov.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Set britvicOdpri galerijo
slingshot 2 BCX Slingshot – Pobalinska frača can-am-outlander-6x6-atv Outlander 6×6 – šestkolesnik za največje terenske podvige cover-najdrazja-rolka Najdražja rolka na svetu Foto: Sportskeeda TOP 10 reklam povezanih z nogometom