fbpx

Filmska premiera: Godzila – neuničljiva pošast prihaja tudi k nam

Zgodba o veliki pošasti imenovani Godzila, dinozavru podoben fikcijski lik japonskih filmov, bo znova oživela na velikih platnih in tudi nova filmska verzija vizionarskega režiserja Gareth-a Edwards-a bo temeljila na adapticiji radioaktivne pošasti Toho studia, ki je franšizo ustvarila že pred več kot petdesetimi leti.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kolosej
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
4€ - 6€

Akcijski znanstveno-fantastični spektakel Godzila režiserja Garetha-a Edwards-a je ganljiva zgodba o človeškem pogumu in spravi sredi grožnje titanskih sil narave, ko se strašna pošast Godzila nameni povrniti naravno ravnovesje ter je človeška rasa povsem nemočna.

Tokrat je cilj njenega pohoda mesto Tokio, kjer bo zopet iskala načine kako uničiti človeštvo. Največji stvor na svetu, odporn na vsa orožja človeške vrste se mora, po spodletelih vojaških in znanstvenih poskusih, znova soočiti z zlohotnimi bitji, ki podprti z nadutostjo človekove znanosti grozijo lastnemu obstoju. Prikrivanje resnice in spodleteli vojaški načrti tako ogrozijo nedolžne civiliste in ko je videti že vse izgubljeno, jim preostane le že zadnji poskus, ki bo prebivalce zemlje prisilil, da se združijo, vendar to morda ne bo dovolj, da bi preprečili posledice epske razsežnosti.

V mednarodni zvezdniški zasedbi so glavne vloge zasedli Aaron Taylor-Johnson, oskarjevi nominiranec Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, oskarjevka Juliette Binoche, oskarjeva nominiranka Sally Hawkins, oskarjevi nominiranec David Strathairn in prejemnik treh emmyjev in zlatega globusa Bryan Cranston. Režiser filma je Gareth Edwards.

Film o najstrašnejši pošasti filmskega sveta si bomo lahko ogledali tudi v 3D tehniki.

Dodatne Informacije

Akcijski znanstveno-fantastični spektakel
Godzila
(Godzilla, Japonska, ZDA, 2014)
Režija: Gareth Edwards. Igrajo: Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, David Strathairn, Bryan Cranston.

15. 5. 2014, Kolosej

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.