Retro brivski set Truman

Zadnjič posodobljeno: :

Malo verjetno je, da boste spremenili način britja, ki ga uporabljate že vrsto let. Vendar pa to ne pomeni, da ne morete zamenjati pripomočkov, še posebno, če uporabljate žiletko in peno za britje, katerim ne morete več določiti starosti. Z začetkom poletja vnesite nekaj svežine v svojo kopalnico s pomladnim/poletnim brivskim setom Truman.

Osnovne Informacije
Znamka

Harry's

Model

Truman Set SS14

Cena

15€

Trgovina

Harry's

Omejena izdaja brivskega seta Truman podjetja Harry´s je na voljo v 4 različnih barvnih odtenkih – nelson oranžni, palmino zeleni, puščavsko rumeni in obalno sivi. Paket vsebuje vse kar potrebujete za britje. Poleg lepo oblikovane lesene ročke, dobite še 3 rezila in tubo s peno za britje.

 Harrys.com
Harrys.com

Harry´s Truman brivski set navduši s svojo estetsko zasnovo in poletno barvno svežino. Če ste se odločili za zamenjavo svojega konvencionalnega brivnika iz Spara, lahko naročite Trumanov set na uradni spletni strani Harrys.com. Za omejeno izdajo boste odšteli 15 evrov.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Izdelek lahko kupite tukaj

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nuxe predstavlja negovalno kozmetiko za moške Nuxe Men