09-02222-2014-4
Utrip mesta · šport

Jadrnice so “drag špas”, zato si jih le redko kdo lahko privošči, a morda vam bo vetra v jadra dal podatek, da vam zanjo ni več treba jemati kreditov oziroma odšteti celega premoženja. Pa še priveza izven sezone vam ne bo treba plačevati, saj je Tiwal 3.2. napihljiva in jo boste lahko pospravili skupaj z ostalo poletno opremo.

Tiwal 3.2
5490€
Tiwal

Tiwal 3.2 velja za prvo svoje vrste. Primerna je tako za adrenalinske odvisneže, ki želijo drseti po vodni gladini kot puščica in izzivati meje mogočega, kot za pare, ki si želijo mirne plovbe in jadranja v sončni zaton. Kot že ime izdaja je dolga 3,2 metra, njena pljučna kapaciteta (beri jadro) pa znaša 7 m2. Je prava ‘suhica’, saj tehta le 50 kilogramov, a ima trdo kožo, saj je izdelana iz močnega in trpežnega PVC materiala.

PREBERITE ŠE: The Coolest, najbolj kul hladilna torba

Pospravi se v vsega dve torbi, kar pomeni da se lahko stisne v vsak prtljažnik. 20 minut in že je plovna oz. 20 minut in že je v varnem pristanu vašega avtomobila.

Več fotografij napihljive jadrnice si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
71HBfCt5QNL._SL1500_ Zepp – odličen senzor za golf, ki analizira vaše udarce Foto: Betabrand Betabrand predstavlja kolesarsko srajco s funkcijo, ki zasije ponoči image Sedem športnih trenutkov, ob katerih smo onemeli Br07n44CIAEJx9y Le Tour de France ali Le kdo je tu nor? · ·