Tiwal 3.2, prva napihljiva jadrnica

Jadrnice so "drag špas", zato si jih le redko kdo lahko privošči, a morda vam bo vetra v jadra dal podatek, da vam zanjo ni več treba jemati kreditov oziroma odšteti celega premoženja. Pa še priveza izven sezone vam ne bo treba plačevati, saj je Tiwal 3.2. napihljiva in jo boste lahko pospravili skupaj z ostalo poletno opremo.

Osnovne Informacije
Znamka

Tiwal

Model

3.2

Cena

5490€

Trgovina

Tiwal

Tiwal 3.2 velja za prvo svoje vrste. Primerna je tako za adrenalinske odvisneže, ki želijo drseti po vodni gladini kot puščica in izzivati meje mogočega, kot za pare, ki si želijo mirne plovbe in jadranja v sončni zaton. Kot že ime izdaja je dolga 3,2 metra, njena pljučna kapaciteta (beri jadro) pa znaša 7 m2. Je prava ‘suhica’, saj tehta le 50 kilogramov, a ima trdo kožo, saj je izdelana iz močnega in trpežnega PVC materiala.

PREBERITE ŠE: The Coolest, najbolj kul hladilna torba

Ko iz malega zraste veliko.
Ko iz malega zraste veliko.

Pospravi se v vsega dve torbi, kar pomeni da se lahko stisne v vsak prtljažnik. 20 minut in že je plovna oz. 20 minut in že je v varnem pristanu vašega avtomobila.

Več fotografij napihljive jadrnice si oglejte v galeriji

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!