Filmska premiera: S soncem obsijani

Zadnjič posodobljeno: :

Poletna ljubezen se ponavadi konča s koncem dopusta/počitnic, ko gre vsak spet nazaj v svojo realnost. Spomini nanjo so večinoma pozitivni, saj smo okusili samo njen najboljši del, tisti brez grenkih dodatkov, ki jih vanjo vmeša čas. In če je večina teh ljubezni kot muhe enodnevnice pop glasbe, pa to ne moremo trditi za Tylorino, ki ostaja z njo kot večne melodije iz 80. let, ki poganjajo ta muzikal.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kolosej, Cineplexx

Organizator

Kolosej, Cineplexx

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

4€ - 6€


A kaj, ko je ljubezen njenega življenja zdaj zaročenec njene sestre Maddie. Idilično italijansko mestece tako ob morju in plaži ponudi malo morje nerodnih situacij. Čeprav se vam morda zdi, da gre le še za eno ljubezensko komedijo, pa je ta film povsem druga pesem. Gre za glasbeno-plesni spektakel, kjer pa glasba ni le ozadje zgodbe, ampak podčrta tako junake kot romantični ‘kaos’. Moški (Raf) v sendviču dveh sester (Tylor, Maddie), prenagljena poroka, dolgoletni bivši (Doug), morje, Italija in pop uspešnice kot so »Don’t you want me baby«, »Girls just wanna have fun«, »The wild boys«, »Faith«, »White wedding«, »Wake me up before you go go« in »If I could turn back time«, so razlogi, zaradi katerih vam je zmanjkalo izgovorov zakaj bi ta večere počeli kaj drugega kot odšli v kino.

Preberite še: Prihaja nov film režiserja Clinta Eastwooda: Jersey Boys

Dodatne Informacije

Glasbena romanca
S soncem obsijani
(Walking on sunshine, Velika Britanija, 2014)
Režija: Max Giwa, Dania Pasquini. Igrajo: Hannah Arterton, Annabel Scholey, Greg Wise, Leona Lewis, Joelle Koissi, Giulio Berruti, Susan Fordham, Anthony Farrelly, Hugh Holman.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 najboljših komedij vseh časov po IMDb-ju