woojer
V zraku · tehnologija

Woojer, tih in nosljiv ojačevalni zvočniški sistem v velikosti škatlice vžigalic, uporabnikom omogoča, da občutijo zvok ob njihovih najljubših skladbah, igrah ali filmih.

Woojer
80€
Woojer

Woojer, ki je svojo pot začel na Kickstarterju kot projekt množičnega sofinanciranja, uporablja patentirano tehnologijo, ki jo je razvil zvočni inženir. Woojerjev polifonični pretvornik spremeni zvok v neslišne, fizične vibracije ter s tem omogoča realistično obogateno izkušnjo medija, tako da se telo počuti, kot da bi bilo izpostavljeno visoki zvočni energiji.

PREBERITE ŠE: Transparent Speaker: prozorni zvočniki za vsak prostor in vsak okus

Medtem ko je osnovni namen Woojerja zabava, tehnologija hkrati poskrbi, da s pravimi nižjim zvočnimi frekvencami (ki so jih drugače zmožni le zelo močni zvočniki) ne poškodujemo sluha. To je prvi takšen zvočnik, ki ne potrebuje ne torbe, ne posebnih slušalk, le prazen žep. Cena zvočnika je okoli 80 evrov.

Technology in the hands Internetna minuta ali kaj vse se na spletu zgodi v eni minuti? _MG_8107 Quadrofoil – slovenska inovacija vodnega plovila, ki je pravi lebdeči posebnež tmg-article_main_wide_2x The Lux Nikon Kit: zlat Nikon DF fotoaparat microsoft-band-preview-1864x920 Microsoft Band: pametna zapestnica, ki jo poganja Microsoft Health · · ·