Prva pomoč za Movember – pripomočki za urejanje brade in brkov

Novembra ali Movembra vsem moškim rastejo brade – pa naj bo to adolescenčni ali hipsterski proces. In da bi proslavili vašo bolj ali manj zavestno odločitev, da se zavedate zdravstvenih problemov, ki vas (bognedaj) lahko enkrat pestijo, smo pripravili izbor nekaj najboljših produktov za urejanje brade in brkov.

1. DIY olje za brke in brado

Olje daje brkom mehkobo, hranilne snovi ter lesk. Čeprav to zveni poženščeno, naj vam zaupamo dragi moški in fantje, da neurejene in “bodičaste” brade niso nič kaj privlačne. Olje lahko kupite že narejeno, lahko pa ga naredite tudi sami. Potrebujete mandljevo olje, olje marelic, olje sivke, olje čajevca, olje cedre, olje bergamota ter eterično olje limete. Vse zmešate in dozirate po kapljicah.

2. Lesen glavniček za brke in brado

Wooden Whisker Comb - lesen glavniček za brke in brado.
Wooden Whisker Comb – lesen glavniček za brke in brado.

Majhen lesen glavniček vam bo poravnal brke, hkrati pa je lep “gadget”. Naročite ga lahko tukaj.

3. Strižniki

Set za osebno nego PG6050 REMINGTON.
Set za osebno nego PG6050 REMINGTON.

Ustrezni strižnik bo poskrbel za prav vsako vrsto brade in brkov. Če je vaša brada samo trenutna modna muha in ji boste 1. decembra naredili konec, vam na spletnem portalu ideo.si ponujajo kar nekaj različnih znamk strižnikov.

4. Izdelki The Art of Shaving

Izdelki za britje The Art of Shaving.
Izdelki za britje The Art of Shaving.

The Art of Shaving vam ponuja komplete izdelkov za urejanje brade in brkov – v njem dobite olje za pred britjem, peno za britje, čopič in balzam za po britju. Komplet izdelkov lahko kupite spreko spletne strani si.strawberrynet.com.

5. Weleda After Shave Balsam

Weleda After Shave Balsam
Weleda After Shave Balsam

Weleda je znamka naravne kozmetike, v popolnosti naravnane na človeški organizem. Številni izdelki imajo NaTrue-pečat za kakovost. Če želite svoji bradi privoščiti bolj eko tretma, najdete znamko Weleda v drogerijah DM, naročite pa jo lahko tudi v spleti trgovini ecco-verde.si.

PREBERITE ŠE: Movember – najboljši izdelki, ki poleg pravih brk in brade zaznamujejo november

6. L’Occitane Men Cade posodica in pena za britje

L'Occitane Men Cade posodica za britje
L’Occitane Men Cade posodica za britje

Praktičen in eleganten pripomoček, ki v nas vzbudi ljubezen do tradicionalnega britja. Napolnite posodico z kremo ali peno za britje in se razvajajte. Nakup opravite preko spletne starni si.loccitane.com.

7. Kyoku Sake Infused Shave Crème za občutljivo kožo

Kyoku For Men Sake Infused brivna pena, primerna za občutljivo kožo.
Kyoku For Men Sake Infused brivna pena, primerna za občutljivo kožo.

Če imate občutljivo kožo, bo krema več kot idealna za britje, prirejena je namreč za britje kože z aknami. Bori se proti vneti koži in aknam ter pušča kožo nahranjeno in gladko. 100% brez alergenov in dišav. www.kyokuformen.com

8. DIY milo za britje

Za naravno in hranljivo milo za britje potrebujete olivno olje, milo, med, karitejevo maslo, sodo bikarbono in nekaj vitamina E. Karitejevo maslo in olje stopite v ponvi, ohladite in nato dodate še ostale sestavine. Hranite na hladnem v tesno zaprti posodi.

9. Proraso čopič za britje

Proraso čopiči za britje.
Proraso čopiči za britje.

Sodelovanje med C.O. Bigelowom, Prorasmo in Omego je obrodilo sadove v obliki visoko kvalitetnega čopiča za britje, ki ga lahko naročite preko spletne prodaje na shop.nordstrom.com.

10. Perfect Potion Wild Lime and Vetiver pena za britje

Brivska pena Perfect Potion Wild Lime and Vetiver.
Brivska pena Perfect Potion Wild Lime and Vetiver.

Naravna pena za britje pomaga, da brivnik drsi gladko čez kožo, hkrati pa jo tudi čisti. Peno si naročite preko spletne strani si.strawberrynet.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše visoke superge za moške 2021