Woojer: prvi ojačevalni zvočniški sistem, ki ga spravite v žep

Woojer, tih in nosljiv ojačevalni zvočniški sistem v velikosti škatlice vžigalic, uporabnikom omogoča, da občutijo zvok ob njihovih najljubših skladbah, igrah ali filmih.

Osnovne Informacije
Znamka

Woojer

Model

Cena

80€

Trgovina

Woojer

Woojer, ki je svojo pot začel na Kickstarterju kot projekt množičnega sofinanciranja, uporablja patentirano tehnologijo, ki jo je razvil zvočni inženir. Woojerjev polifonični pretvornik spremeni zvok v neslišne, fizične vibracije ter s tem omogoča realistično obogateno izkušnjo medija, tako da se telo počuti, kot da bi bilo izpostavljeno visoki zvočni energiji.

PREBERITE ŠE: Transparent Speaker: prozorni zvočniki za vsak prostor in vsak okus

Woojer - ojačevalni zvočniški sistem v velikosti škatlice vžigalic.
Woojer – ojačevalni zvočniški sistem v velikosti škatlice vžigalic.

Medtem ko je osnovni namen Woojerja zabava, tehnologija hkrati poskrbi, da s pravimi nižjim zvočnimi frekvencami (ki so jih drugače zmožni le zelo močni zvočniki) ne poškodujemo sluha. To je prvi takšen zvočnik, ki ne potrebuje ne torbe, ne posebnih slušalk, le prazen žep. Cena zvočnika je okoli 80 evrov.
https://www.youtube.com/watch?v=uiieMfnSrRU#t=61

Dodatne Informacije

Več informacij:
woojer.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!