Zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kaj imamo vedno pri sebi? Pametni telefon. Česa nimamo vedno pri sebi? Vžigalnika, s katerim bi si prižgali cigareto, in odpirača, s katerim bi si odprli steklenico. Za vse tiste, ki po žepih vedno iščete vžigalnik ali se pogosto znajdete v situaciji, ko pri sebi nimate odpirača, imamo super rešitev. Večfunkcijski zaščitni ovitek za telefon, ki ima vžigalnik brez plamena in v sebi skriva odpirač za steklenice.

ZVE Multifunctional Lighter Case
12,99 €
Amazon.de

ZVE je za lastnike pametnih telefonov iPhone, ki se radi predajajo kadilskim in pivskim užitkom, pripravil večfunkcijski zaščitni ovitek (na voljo je tudi za nekatere starejše modele), ki ima vžigalnik (podobno kot avtomobilski vžigalnik nima plamena, ampak deluje na osnovi žarilne nitke) in odpirač, ki se izvleče kot pri švicarskem nožu. Poleg tega opravlja tudi svoje standardne funkcije, torej varuje telefon pred padci, udarci in praskami.

PREBERITE ŠE: Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case – Spider Man med ovitki

Je dovolj trden, da se ob odpiranju steklenice telefon ne upogne. Na polnjenje lahko z njimi prižgete do kar 540 cigaret. Bo dovolj?

Galerija – zaščitni ovitek za telefon za pivce in kadilce:

Zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračemOdpri galerijo

Laserski projektor LG ProBeam LG ProBeam – laserski projektor, ki ga lahko uporabljate tudi pri belem dnevu Slusalke_FOCAL_Utopia Ideja za darilo: FOCAL Listen – nove vrhunske slušalke Hi-Fi Tipkovnica Audi Layer Tipkovnica Audi – je to najbolj elegantna tipkovnica vseh časov? RokBlok RokBlok: Nov način poslušanja vinilk – brez gramofona! · · ·