ZVE: zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem

Zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj imamo vedno pri sebi? Pametni telefon. Česa nimamo vedno pri sebi? Vžigalnika, s katerim bi si prižgali cigareto, in odpirača, s katerim bi si odprli steklenico. Za vse tiste, ki po žepih vedno iščete vžigalnik ali se pogosto znajdete v situaciji, ko pri sebi nimate odpirača, imamo super rešitev. Večfunkcijski zaščitni ovitek za telefon, ki ima vžigalnik brez plamena in v sebi skriva odpirač za steklenice.

Osnovne Informacije
Znamka

ZVE

Model

Multifunctional Lighter Case

Cena

12,99 €

Trgovina

Amazon.de

ZVE je za lastnike pametnih telefonov iPhone, ki se radi predajajo kadilskim in pivskim užitkom, pripravil večfunkcijski zaščitni ovitek (na voljo je tudi za nekatere starejše modele), ki ima vžigalnik (podobno kot avtomobilski vžigalnik nima plamena, ampak deluje na osnovi žarilne nitke) in odpirač, ki se izvleče kot pri švicarskem nožu. Poleg tega opravlja tudi svoje standardne funkcije, torej varuje telefon pred padci, udarci in praskami.

PREBERITE ŠE: Modularni ovitek za telefon Megaverse Anti-Gravity Case – Spider Man med ovitki

Je dovolj trden, da se ob odpiranju steklenice telefon ne upogne. Na polnjenje lahko z njimi prižgete do kar 540 cigaret. Bo dovolj?

Galerija – zaščitni ovitek za telefon za pivce in kadilce:

Dodatne Informacije

Več informacij:
amazon.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony Airpeak: dron, ki bo brez dvoma navdušil ustvarjalce video vsebin in fotografe