Repete Jazz & okrepčila

Zadnjič posodobljeno: :

Repete bomo zahtevali v mikro okrepčevalnici na Gornjem trgu, kjer od ponedeljka do četrtka postrežejo s toplimi mineštrami in hrustjavimi prigrizki, ob petkih pričakajo z obilnejšim kosilom, čez vikend pa ponudbo zaokrožijo s fenomenalnimi burgerji.

Osnovne Informacije
Naslov

Okrepčevalnica Repete
Gornji trg 23
Ljubljana

Urnik

Ponedeljek – petek: 8:00 – 01:00
Sobota – nedelja: 10:00 – 17:00

Kontakt

0590 15934

Ko nujno potrebujemo odmik od mestnega vrveža in dobro kavo, se odpravimo na Gornji trg, kjer nas od tu pot zapelje na Ljubljanski grad. V odprtem, minimalističnem ambientu okrepčevalnice, kjer bomo vedno zahtevali repete, nam postrežejo s toplimi mineštrami, vegeterjanskimi in veganskimi juhami, inovativnimi sendviči, francoskimi pitami in maslenimi rogljiči, ki kulinarično dušo še dodatno potolažijo v družbi domačih sokov, ledenih čajev in dišeče kave. Ob petkih nas pričakajo tudi obilnejša kosila, odvisna od sezonske ponudbe naših branjevk, čez vikend pa ponudbo obveznih dveh kosil in goveje juhe s fritati zaokrožijo fenomenalni burgerji iz 100% govejega mesa in vegi burgerji, ki jih lahko sestavimo po lastni želji. Zraven bo prijalo odlično vino ali pa pivo malih a izjemnih pivovarjev. V Repeteju se počutimo, kot da bi kosili pri prijateljih, saj združuje prijeten ambient in jedi, ki na krožnik priromajo po izjemno domačem principu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skriti kotički v Ljubljani za umetniške duše