Je to najbolj neodgovoren oče na svetu? Ne obsojajte ga prehitro!

''Neodgovoren'' oče

Zdi se, da ljudem nič ne prinaša večjega veselja kot kritiziranje drugih, predvsem ko gre za vzgojo otrok. Tudi čez vzgojo tega očeta bo imel marsikdo marsikaj za povedati. A v nadaljevanju boste izvedeli, da sploh ni najbolj neodgovoren oče na svetu, čeprav fotografije z dojenčico, ob katerih vam bo zastal dih, govorijo drugače.

Ste se tudi vi zgrozili, ko ste videli naslovnico in si mislili ‘Ja kakšen grozen starš!’? Lahko se pomirite. Resnica za temi fotografijami je namreč drugačna, kot se zdi na prvi pogled. To ni najbolj neodgovoren oče na svetu, le Photoshop obvlada bolje kot večina očetov, o njegovih vzgojnih prijemih pa ne bomo sodili, saj ne vemo, kakšni so v resnici. Vemo pa, da takšni kot na teh fotografijah, ki so videti povsem pristne, zagotovo niso.

PREBERITE ŠE: Tako sta nekoč o poslu debatirala Ali G in Donald Trump

Ja kje pa si?!
Ja kje pa si?!

Svojo hčerko namreč ni po nepotrebnem izpostavljal nevarnostim. Malčica se v teh situacijah tako sploh ni znašla, ampak jo je oče tja spretno umestil s pomočjo grafičnega programa Photoshop. Gre torej zgolj za briljantne fotomontaže. Berite levite torej komu drugemu, tega očeta pa pustite pri miru in se mu raje nasmejite.

Galerija – fotomontaže z malčico:

Dodatne Informacije

Več informacij:
reddit.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
20+ najlepših ženskih imen z grškim poreklom