Mobilna viseča mreža Kinuu

Viseča mreža Kinuu je tako lahka, da jo lahko vzamete povsod s sabo.

Mobilna viseča mreža Kinuu je prvovrsten in pionirski takovrstni izdelek na trgu. Narejena je iz izjemno lahkega materiala, ki ga je moč zložiti v neverjetno majhen paketek. Tako je primerna za izlet do bližnjega jezera ali pa za potovanje na drugi konec sveta. Postavite jo lahko v nekaj minutah in uživate na prisluženem oddihu.

Mobilna viseča mreža Kinuu je izdelek, ki si ga mora privoščiti vsak ljubitelj udobnega sedenja in potovanj. Kinuu je revolucionaren izdelek, ki sledi filozofiji, da avanturistična potovanja in kampiranja ne predstavljajo nujno sopomenke za neudobje.

Kinuu je tako lahek, da ga lahko vzamete s sabo povsod.
Kinuu je tako lahek, da ga lahko vzamete povsod s sabo.

Kinuu je mobilna viseča mreža, ki jo lahko v nekaj minutah sestavite in obesite na drevo, drog ali kakšno drugo priročno stojalo. Prav tako pospravljanje vzame  zanemarljivo količino časa, isto pa lahko trdimo za prostor, ki ga viseča mreža Kinuu zavzame v svoji zloženi obliki.

Sestavite jo v nekaj minutah.
Sestavite jo v nekaj minutah.

Mobilna viseča mreža Kinuu je narejena iz najboljših materialov, ki se odlikujejo v vzdržljivosti, zračnosti in udobnosti. S sabo jo lahko vzamete kamorkoli, saj tehta pičlih 900 gramov. Kinuu je prava rešitev, kako v pustolovščine vnesti nekaj sladke udobnosti.


PREBERITE ŠE: Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pet najpogostejših napak pri opremljanju interierja, zaradi katerih je vaš življenjski prostor videti manjši