Ženske frizure 2017: “geode” lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi

Le kaj je letos z "geode" trendom? Pojavlja se namreč povsod, zato bi lahko skoraj z gotovostjo trdili, da je to eden od najbolj vročih trendov prve polovice leta 2017. Trend je namreč že našel ustnice ter nohte, zdaj pa je prišel še na lase. Sijoče mavrične barve in spektakularen kristalen videz kamnin ponuja nešteto možnosti tako za odtenke kot tudi za samo uporabo. Bi si drznile?

Geode je manjša kamnina, ki v sebi skriva kristale in minerale. Ti se začnejo kot manjši mehurčki v sedimentnih kamninah, z leti pa se njihova skorja utrdi in v pravih pogojih nastanejo kristali. Ko kamnino odpremo, lahko vidimo plasti mineralov, pogled nanje pa je čudovit.

PREBERITE ŠE: Lepotni trendi 2017: najbolj vroča manikira pomladi so “geode” nohti


Na enak način se trenutno barvajo tudi lasje – gre namreč za večplastno barvanje, več različnih barv v eni sami pričeski, ki se razkrijejo takrat, ko premaknemo glavo. Živahna pričeska pomete z vsemi običajnimi pričeskami in dokazuje, da je primerna za tista najdrznejša dekleta.

Galerija – ženske frizure 2017: geode lasje – živahne barve, ki se skrivajo med naravnimi lasmi

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Royal Robbins: nova znamka funkcionalnih in trajnostnih oblačil v Sloveniji