fbpx

Je to prihodnost okraševanja božičnega drevesa?

Projekcijski okraski za božično drevo.

Okraševanje božičnega drevesa je prijeten vsakoletni ritual, a kaj lahko se zgodi, da bo v prihodnjih letih izumrl, vsaj če se bo prijel trend okraševanja, kot so si ga zamislili pri brazilskem oblikovalskem studiu Ambos. Gre za tako imenovano mapping projekcijo božičnega drevesa, poseben način projekcije, ki smo je vajeni na arhitekturnih elementih, tokrat pa neokrašeno jelko odene v okraske.

Kaj lahko se zgodi, da se okraševanja božičnega drevesa, kot ga poznamo, počasi poslavlja. Tako v prihodnosti ne bomo več iz podstrehe ali zgornjih polic omar jemali škatel z božičnimi okraski, ampak bomo prah obrisali s projektorja. Se poslavlja še ena tradicija?

PREBERITE ŠE: Ideje, kako okrasiti božično drevo

Projekcijski okraski za božično drevo.
Projekcijski okraski za božično drevo.

Morda vam ideja studia Ambos ni povšeči, češ da ubija del božičnega duh, a tovrstno okraševanje ima številne prednosti: neskončno možnosti in nič več uničenih okraskov. Poleg tega boste na dolgi rok privarčevali veliko denarja, vsaj če ste eden od tistih, ki radi vsake toliko let zamenjate ”garderobo” božičnega drevesa.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ambos.art.br

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!