fbpx

Jesenski Tik & Tak

Barve in vzorci so letos pri malčkih po vzoru britanskega stila, ki navdihuje modo s svojimi volnenimi tkaninami, škotskimi karo vzorci in tvidom. Pri mladih damah se rdeča z odtenki sive pogumno kombinira z roza in rožnato barvo. Videz bo oživel predvsem zaradi kombinacije vzorcev. Aplikacije ali vezenine z motivi kužkov ...

Barve in vzorci so letos pri malčkih po vzoru britanskega stila, ki navdihuje modo s svojimi volnenimi tkaninami, škotskimi karo vzorci in tvidom. Pri mladih damah se rdeča z odtenki sive pogumno kombinira z roza in rožnato barvo. Videz bo oživel predvsem zaradi kombinacije vzorcev. Aplikacije ali vezenine z motivi kužkov so priljubljen okrasni motiv tako za zgornje kot tudi spodnje dele oblačil. Drobni karo ali pepita vzorci bodo polepšali hlače, krila in zgornje dele oblačil. Tudi fantje se modno postavljajo z motorističnimi jaknami usnjenega videza ter temnimi kavbojkami, ki so nekoliko širše in bolj okrašene. Pomemben partner pri kombiniranju so majice s črtastim oz. karirastim vzorcem ali fantazijskimi potiski. Tudi tu imajo osrednjo vlogo pri zgornjih in spodnjih delih oblačil karirasti vzorci in vzorci z rombi. Pri jaknah je podloga flanelasta, na mikicah, puloverjih in telovnikih so obvezne aplikacije, ki so pogoste tudi na notranji obrobi hlačnega pasu. Najbolj modna barva je rdeča v kombinaciji z električno modro in sivo.

 

Na voljo v poslovalnicah Charles Vögele v nakupovalnih centrih Qlandia v Mariboru in Novi Gorici.

 

Naslednje
Modni korak

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.