fbpx

Jet Capsule – posebnež na vodi

Jet Capsule

Jet Capsule je vsekakor izjemen posebnež na vodi, ki ima veliko skupnega z vodnimi skuterji. V dolžino meri 24 čevljev, kar v svetu navtike niti ni tako mala igrača. Posebnosti pa prinesejo tudi posebno ceno te igrače. In ta ni mala.

Osnovne Informacije
Znamka
Jet Capsule
Model
JetCapsule
Cena
250.000$
Trgovina

Kaj dobite za 250.000$?! Dobite gliser (čoln), ki meri 24 čevljev in 3.5 metra širine in ni serijski izdelek, temveč je vselej narejen za znanega naročnika na ključ.

Jet Capsule - Tako zanimiva oblika, da boste vsekakor nekaj posebnega.
Jet Capsule – Tako zanimiva oblika, da boste vsekakor nekaj posebnega.

Osnovna konfiguracija, ki jo ponuja proizvajalec je diesel motor s 325 konjskimi močmi, ki gliser Jet Capsule požene do 28 navtičnih milj ter 350 konjev močan bencinar, ki “igračo” požene do 57 navtičnih milj. To pa so že skoraj neverjetne hitrosti na vodi.

Jet Capsule - V samem premcu čaka "mornarja" odlično in pregledno delovno okolje.
Jet Capsule – V samem premcu čaka “mornarja” odlično in pregledno delovno okolje.

Ker Jet Capsule vselej sledi potrebam bodočega lastnika, ga prozivajalec do potankosti prilagodi njegovim potrebam. Tako, lahko izbirate med različnimi izvedbami in materiali. Tudi takimi, ki to igračo spremenijo v miniaturno jahto za dve osebi, s kuhinjo, kopalnico, …

Predstavitveni video posnetek // Jet Capsule – na vodi zares izgleda nekaj popolnoma drugačnega

Oglejte si še galerijo izdelka – Jet Capsule

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!