fbpx

Jupiter Lux Rooms – AE1396: stilsko dovršeni diamant v središču Splita

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nežna belina je zaščitni znak simpatičnih apartmajev v srcu Splita - Jupiter Lux Rooms - AE1396.

Sobe Jupiter Lux Rooms se nahajajo na prekrasni splitski lokaciji, le nekaj metrov stran od obalne promenade, v središču dogajanja. Predstavljajo malo zasebno oaza, kjer se lahko spočijete, preden se odpravite na plažo ali na druženje v središču prekrasnega zgodovinsko bogatega mesta.

Sobe so okusno okrašene in opremljene. Prevladuje nevtralna paleta barv, ki se lepo poda k kamniti steni, ki priča o spoštovanja vredni starosti stavbe. Vse sobe so opremljene s televizorjem, ki vam pride prav sploh v slabem vremenu, pa tudi s predelom za sedenje, kjer lahko v miru spijete kavo.

Dioklecijanova palača se nahaja le nekaj sto metrov stran, kar pomeni, da jo lahko dosežete že v kratkem sprehodu. Tudi mestne plaže so le lučaj stran od namestitve. Lokacijo so na Bookingu pohvalili predvsem pari, ki se navdušujejo tudi nad intimo in dostopnostjo, ki jo položaj sob omogoča.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!