fbpx
Foto: Sasha Zlochevskaya/Unsplash

Kaj čaka tvoje astrološko znamenje v drugi polovici leta 2021?

Razkrivamo, kaj čaka tvoje astrološko znamenje v drugi polovici leta 2021!

Kaj se bo zgodilo z vami v drugi polovici tega leta? Se bo kaj spremenilo na vašem delovnem mestu? Ali pa boste našli srečo v ljubezni? Kaj pravijo zvezde? Razkrili vam bomo, kaj čaka vaše astrološko znamenje v drugi polovici leta 2021.

Oven

Letos se bo v vašem osebnem življenju zgodila velika sprememba. Lahko je to na primer otrok ali nov partner. Vsekakor bo nekaj velikega! Poleg tega se bodo vaše sanje končno uresničile, če jim boste to dovolili! Morda že dolgo načrtujete zamenjavo službe ali ustanovitev lastnega podjetja? Ste si morda že od nekdaj želeli napisati knjigo ali narediti kaj ustvarjalnega? Zdaj imate idealno priložnost za uresničitev svojega osebnega projekta.

Bik

Je v vašem življenju že dolgo nekdo, ki vam bolj škodi kot koristi? Zdaj je skrajni čas, da to osebo izločite iz svojega življenja. Preprosto je ne rabite! Poleg tega lahko pričakujete veliko spremembo glede stanovanja ali hiše. To je lahko na primer selitev ali gradnja hiše, morda nakup kakšne nepremičnine. Mogoče je to vaš novi začetek, ki ste ga tako dolgo čakali! Ne oklevajte: čas je za spremembe!

Dvojčka

Če ste imeli finančne težave v prvi polovici leta, se bo to zdaj končalo. Zdaj se lahko veselite ugodnejših poslovnih in finančnih sprememb. Vendar pogajanj o plači ne začnite pred septembrom. Prav tako je zdaj pravi čas, da vlagate v nekaj večjega. A izbirajte previdno, naj bo to nekaj smiselnega, nekaj, kar vam bo v prihodnosti lahko koristilo.

Rak

Za vas bo druga polovica leta turbulentna. Na številnih področjih svojega življenja boste doživeli veliko vzponov in padcev. Kar zadeva ljubezen, boste morali premagati veliko oviro, nekaj pa se bo spremenilo tudi pri vaši službi. Na primer, morda boste napredovali ali boste morali zamenjati službo. A na koncu bo vse v redu in vse krize boste uspešno premagali – zanesite se na svojo notranjo moč! In poskrbite za svoje zdravje! Ne odlašajte s pregledom pri zdravniku.

via GIPHY

Lev

Ne poskušajte vedno vsega narediti sami! Stvari se lotite nekoliko bolj sproščeno in včasih odgovornost prepustite drugim. Takoj boste bolj sproščeni, pod manjšim stresom, kar je dobro za vaše zdravje. Prav tako si namenite več časa za ljubezenske odnose, namesto da se osredotočate le na delo. Letos vas namreč čaka še eno presenečenje. V vaše življenje bo prišla oseba, ki vas bo zelo osrečila.

Devica

Proti koncu tega leta se bodo izboljšale vaše finance. Lahko boste lažje zadihali. Preostanek leta pa s seboj prinaša nekaj negativnega. Nekaj vaših bližnjih vas bo zapustilo. To bo hud udarec za vas. Lahko pa se vseeno sprostite, saj se vam vse to kmalu povrnilo.

Tehtnica

Letos boste spoznali nekaj novih ljudi, ki bodo verjetno zelo dolgo ostali v vašem življenju. Kljub temu bi morali ohraniti stare stike, sicer tvegate, da jih boste za vedno izgubili. Še posebej bodite pozorni na družinske člane. Lahko bi jih razočarali. Pazite na prehrano – lahko bi se zredili in veste, da ni lahko shujšati.

Škorpijon

Zdaj je čas za ustvarjalnost. Radi slikate, pišete ali pojete? Potem bi moral biti to vaš novi hobi. Vse ustvarjalno, v čemer resnično uživate, bi moralo zdaj postati del vašega življenja. A vseeno morate ohranjati ravnovesje. Vsekakor ne smete zanemarjati svojega dela, saj bi se vam to lahko maščevalo. Bodite previdni, še posebej proti koncu leta!

via GIPHY

Strelec

Če ste samski, bo letos v vaše življenje prišel gospod ali gospa Pravi/-a. Ne bo pa vse tako rožnato. Naporno in nervozno bo. Če pa se boste tega lotili z veliko energije, potem boste lahko premagali vse ovire. Ves trud se vam bo obrestoval, boste videli! Kar zadeva delo in zdravje, bo vse minilo brez večjih presenečenj.

Kozorog

Nekaj novega bo prišlo v vaše življenje. Na primer selitev ali obnova. Vendar lahko to velja tudi za vaš krog prijateljev. Mogoče ste se v prepiru razšli z nekaterimi ljudmi. Potem jim dovolite, da se vrnejo v vaše življenje. Zdaj je namreč čas, da zapustite staro, se odprete, odpustite in ustvarite novo srečo. Enako velja za ljubezensko življenje …

Vodnar

Ali dobro razumete tehnične zadeve? Ali imate morda dar za poučevanje? Potem ne bi smeli dolgo oklevati. Naj bo vaša strast vaše novo poslanstvo. Morda bi lahko delali v informatiki ali pa z družbenimi omrežji. Poskusite se vzdržati investicij. Najverjetneje boste namreč sprejeli napačne odločitve. Dobro skrbite za svoje finance, še posebej proti koncu leta. Pazite na hrbet in kondicijo na splošno: telovadite! In to redno, ne enkrat na dva meseca!

Ribi

To bo za vas še eno spektakularno leto. Nekaj velikega vas čaka v kariernem smislu. Samo tvegati morate in izkoristiti priložnosti, ki so vam dane. Nasvet: razjasnite, kaj vam je pomembno v službi. Odkrito bi morali govoriti o povišici ali zamenjavi službe. Potem vašega uspeha nič več ne bo oviralo! Kar zadeva ljubezen, ne bo večjih sprememb. Če ste samski, se lahko proti koncu leta (na videz) neškodljivo spogledovanje spremeni v nekaj bolj resnega …

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!