Kaj je Amazon Prime Day in kdaj je Amazon Prime Day 2020: tu je vse, kar moraš vedeti!

Te zanima, kaj je Amazon Prime Day 2020? Amazon, največji spletni trgovec na svetu, namreč za člane svojega “šoping kluba” Amazon Prime, vsako leto pripravi nore razprodaje, ki potekajo na Amazon Prime Day!

Če se želiš udeležiti največjega spletnega šoping praznika na svetu (ne, ni črni petek), Amazon Prime Day 2020, potem je tukaj vse, kar moraš vedeti!

Kaj je Amazon Prime Day?

Amazon Prime Day
Amazon Prime Day

Amazon Prime Day je eden največjih internetnih nakupovalnih praznikov v letu! Več kot milijon izdelkov, od tehnoloških naprav do izdelkov za dom, za nego kože in oblačil, je za člane “šoping kluba” Amazon Prime takrat na popustih! In vsako leto je Prime Day večji in večji. Leta 2018 so te posebne ponudbe trajale le 36 ur, lani pa na primer že 48 ur. Bo morda Amazon Prime Day 2020 najdaljši in največji do zdaj?

Nasvet za spletne nakupe na Amazonu:

Slovenci skoraj brez izjeme uporabljamo nemški amazon.de, ki je brezhibno preveden v angleški jezik. Do slednjega dostopamo preko te povezave ali tako, da izberemo jezik pri nastavitvah spletnega mesta amazon.de (shrani to povezavo med priljubljene).

Kdaj je Amazon Prime Day 2020?

Točnega datuma za Amazon Prime Day 2020 zaenkrat še ni. Lani je na primer potekal med 15. in 16. julijem. Zaradi koronakrize pa naj bi bil letos Amazon Prime Day prestavljen v september.

Kdaj bo Amazon oznanil datum za Amazon Prime Day?

Lani na primer Amazon ni oznanil datuma vse do konca junija, uradno obvestilo pa je izšlo 25. junija, tri tedne pred dejanskim dogodkom. Enako lahko pričakujemo za Amazon Prime Day 2020.

Je Amazon Prime Day na voljo za vse kupce?

Amazon Prime Day: le za člane Amazon Prime
Amazon Prime Day: le za člane Amazon Prime

Amazon Prime Day je na voljo le za člane “šoping kluba” Amazon Prime! Če to še nisi, lahko zdaj takoj začneš z brezplačno 30-dnevno preizkusno različico, kjer lahko uživaš enake ugodnosti, kot vsi tisti, ki za članstvo že plačujejo!

Amazon Prime je članstvo pri največjem trgovcu na svetu, ki avtomatično omogoča izjemne nakupne priložnosti. Slednje so povezane z velikimi popusti (Amazon Prime Day) in velikokrat brezplačnim hitrim pošiljanjem izdelkov. Poleg tega obstajajo tudi posebne dnevne ponudbe (Lightning Deals), kjer se na dnevni ravni v vseh kategorijah pojavljajo ekskluzivne ponudbe z izjemnimi popusti, seveda rezervirane le za člane Amazon Prime. Vendar Amazon Prime ne pomeni le posebnih nakupnih ugodnosti. S članstvom v Amazon Prime dobite tudi dostop do ene največjih knjižnic filmov in serij na svetu, Amazon Prime Video. Če radi prebirate knjižne uspešnice, boste s članstvom pridobili še možnost dostopa do Prime Reading, ki predstavlja mesečno izbiro na največji svetovni knjižni polici.

Kje lahko najdem popuste za Amazon Prime Day in kakšni so ti popusti?

Popuste boš za Amazon Prime Day našel na posebni strani na Amazonu. Tam je zaenkrat poročilo o lanskih nakupih oziroma “bestsellerjih”.

Popusti so zagotovo eden najboljših delov izkušnje z Amazon Prime, ne samo na ta posebni dan, ampak tudi na splošno. Ne pozabi, da te vsak dan čakajo posebne ponudbe: dnevne ponudbe, “lightning” ponudbe, vidiš pa lahko tudi vse, kar šele prihaja na popuste (tukaj si lahko dodaš zaznamek, Amazon pa te bo prek aplikacije opozoril, ko bo ponudba na voljo).

Primer dnevne ponudbe za člane Amazon Prime na dan 14. maj 2020, ko je nastajal ta prispevek
Primer dnevne ponudbe za člane Amazon Prime na dan 14. maj 2020, ko je nastajal ta prispevek

Na Amazon Prime Day pa lahko pričakuješ res nore popuste! Določene znamke namreč pogosto znižajo enake izdelke, tako da lahko nekako iz prejšnjega leta sklepaš, kaj te čaka tudi letos. Lani so na primer tako znižali fitnes zapestnico Fitbit Alta HR za 80 evrov, pa iPad Pro za 280 evrov, Apple Watch 4 prav tako za 80 evrov, slušalke Bose QuietComfort II za 70 evrov, sesalnik Dyson V7 Animal Pro za 120 evrov, itd., … Seveda pa so takšni popusti v vseh kategorijah, tudi pri oblačilih, lepoti, domu, izdelkih za potovanje, itd.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!