fbpx

Kaj morate vedeti o svojih prijateljih glede na njihovo astrološko znamenje

Foto: envato

So zaupanja vredni? Egoisti? Se lahko zanesete nanje? Jim zaupate?

Horoskop določa ne samo združljivosti med vami in vašim partnerjem, ampak tudi med prijatelji. Znak v zodiaku lahko veliko pove o tem, kakšni so vaši prijatelji.

Oven

Ovni so znani po tem, da vedno branijo svoje prijatelje. Če vas kdo prizadene, je oven prvi prijatelj, na katerega se morate obrniti, saj bo vedel, kako reagirati na pravi način. So zelo tekmovalni, zato niso najboljši prijatelji za igranje družabnih iger, saj se pogosto prepirajo o pravilih igre.

Bik

Biki so trmasti. Vse morajo narediti točno tako, kot so si zamislili. Zato ne bodite užaljeni, če se odločijo ostati doma in gledati serijo, namesto da bi šli z vami na pijačo. Tako želijo preživeti svoj čas in ga tudi bodo. Morda so težki, vendar so zvesti in vedno bodo tam za vas, ko jih boste potrebovali.

Dvojčka

Dobite lahko vtis, da so dvojčki vedno v središču pozornosti, saj se radi veliko pogovarjajo. Govori se, da so hinavski, a to ni res; se pač ne znajo prilagoditi. Zato boste opazili, da se v različnih družbah obnašajo različno. Radi opravljajo večopravilnost, a ničemer ne posvečajo dovolj pozornosti, zato lahko včasih kaj počnejo površno.

Rak

Raki so prijatelji, ki jih boste najprej poklicali, ko boste potrebovali tolažbo. Radi skrbijo za druge in vam bodo vedno dali pravi nasvet. Njihova najboljša zabava je gledanje filma s prijatelji in uživanje v hrani, predvsem pici.

Lev

Ni bolj zvestih prijateljev kot so levi. So tisti prijatelj, ki vam bo pomagal v vsem, dobesedno. Nihče ne bo dal toliko podpore svojim prijateljem, kakor oni. Vendar želijo, da jim le to tudi vrnete. Niso narcisi, samo radi dobijo toliko pozornosti, kot jo dajejo.

Devica

Z njo bo vsaka podrobnost podrobno načrtovana. Zato ji prepustite načrtovanje rojstnega dne– vse bo odlično organizirala in vsi bodo zadovoljni. Včasih je lahko preveč kritična, a ne pozabite, želi vam vse le najboljše.

Foto: envato

Tehtnica

Tehtnice so »družabni metulj«, zato so odlični prijatelji za zabavo. Če se z njimi prepirate, bodo postali pasivno-agresivni, torej zato, ker ne marajo kakršnega koli soočenja. Zanje je nočna mora, ko se morajo za nekaj odločiti, zato je najbolje, da izberete kraje, kjer se boste srečali.

Škorpijon

Morda se bodo sprva zdeli hladni in nezainteresirani, a ko jih boste bolje spoznali, se bodo zelo navezali na vas. Pomanjkljivost škorpijona je, da skrivajo stvari pred prijatelji in včasih niso dovolj odprti. Tega ne počnejo namenoma, le določenih delov sebe ne marajo razkriti.

Strelec

Strelci so karizmatični prijatelji, ki jih boste povabili, ko boste želeli na zabavo. Tudi za skupna potovanja ni boljših prijateljev – vse si želijo obiskati in spoznati vsakogar, zato te z njimi čaka veliko dogodivščin.

Foto: envato

Kozorog

V kozorogovem slovarju ni besede za spontanost. Z njimi je treba vse načrtovati – kdaj se bosta videla, kje, do kdaj. Če se odpravljate na potovanje in potrebujete nekoga, ki bo zalival rastline ali hranil hišne ljubljenčke, je on tisti dober prijatelj, ki bo to uredil.

Vodnar

Je popolnoma pristen in mu je vseeno, kaj si drugi mislijo o njem. Od vodnarja boste odkrili novo glasbo za katero še niste slišali. Popeljal vas bo v starinarnico ali na koncert vam nepoznane glasbe.

Ribi

Ribe vas bodo popeljale v muzeje, galerije. Z njimi se boste začeli ukvarjati z jogo in se naučili vsega o čakrah. So zelo intuitivni – dobili boste vtis, da vas berejo kot knjigo. So čustveni, sočutni in radi pomagajo drugim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!