fbpx

Horoskop julij 2022: poletje ima za vas zanimive načrte

Foto: Amos Bar Zeev / Unsplash

Poletje je tu. Le kaj so za vas v mesecu juliju pripravile zvezde?

Vsako izmed astroloških znamenj ima svoja pričakovanja in želje, a kaj se bo v resnici uresničilo, je zapisano v zvezdah.

Poglejmo, kaj je zapisano za mesec julij 2022.

Oven – horoskop julij 2022

Julij bo ugodno obdobje za odhod na dopust, nove dogodivščine in nabiranje novih izkušenj. Ta mesec se je bolje odpovedati nepotrebnim stroškom, saj obstaja velika verjetnost neuporabnih nakupov, kar poveča tveganje zadolženosti. Horoskop svetuje ovnu, naj posveti več časa in pozornosti bližnjim ljudem, ki potrebujejo njihovo skrb in podporo. Sredina poletja je primerna tudi za začetek posla, ki ste ga že dolgo odlašali.

Bik – horoskop julij 2022

Julija bodo biki več časa preživeli sami, kar bo pozitivno vplivalo na splošno stanje predstavnikov tega znamenja. Pomembno je paziti, kako se soočate z odnosi. Julij ni pravi čas za nova poznanstva. Najbolje je preživeti čas ob branju knjig, gledanju filmov ali bivanju v naravi. Zahvaljujoč zmerni telesni aktivnosti boste lahko vzpostavili duševno ravnovesje in se napolnili z vitalno energijo.

Dvojčka – horoskop julij 2022

Za dvojčke bo sredi poletja čas veselih dogodkov in novih poznanstev, od katerih se jim lahko popolnoma spremeni življenje. Bodo v središču pozornosti, s svojim šarmom in inteligenco bodo zlahka osvojili okolico. Julija sprejemajte previdne finančne odločitve. Morda se boste soočili s težkimi nalogami in izzivi, a če boste dovolj trdo delali, boste morda dosegli želeno korist.

via GIPHY

Rak – horoskop julij 2022

Julija bodo morali raki sprejeti odgovorne odločitve, od katerih bo odvisna njihova prihodnost. Dejanja, za katera se predstavniki znamenja niso mogli odločiti prej, bodo ta mesec precej lažja. V tem obdobju bodo lahko vzpostavili komunikacijo s sorodniki in prijatelji, postali bodo veliko globlji in bolj zaupljivi. Podpora ljubljenih bo rojenim v tem znamenju pomagala pri soočanju s težkimi situacijami. Poslušajte druge, vendar vedno poskušajte razumeti, kaj vam govori notranji glas.

Lev – horoskop julij 2022

Levi morajo julija nameniti več pozornosti sebi. Odločitve tega meseca bodo za njih precej težke, zato je treba vse dobro premisliti. V nasprotnem primeru obstaja možnost stresa, konfliktov in zapravljanja energije. Poslušajte svoj notranji glas, preživite več časa s svojimi najdražjimi. Ko se obkrožite z ljudmi, ki vas imajo radi, vas to zadovoljujejo in vam prinašajo harmonijo, dobite moč, da se lahko spopadete z vsakim izzivom. Počitnice je najbolje načrtovati za avgust.

Devica – horoskop julij 2022

Julija se lahko device soočajo s težavami na delovnem mestu. Pri vsem je pomembno slediti zdravi pameti, delati v normalnem tempu in opustiti nepremišljena dejanja. Bližnji bodo predstavnikom znaka pomagali pri soočanju z vsemi težavami in se znebili nepotrebnih skrbi. Device bi lahko sredi poletja imeli nove hobije, ki bodo pripeljali do resnih sprememb v njihovem zasebnem življenju. Možno je, da boste spoznali osebo, s katero vas družijo podobni interesi.

Tehtnica – horoskop julij 2022

Ta čas bo ugoden za ljudi, rojene pod ozvezdjem tehtnice. Zelo verjetno je, da boste sklenili dobičkonosne posle, dobili denar iz nepričakovanih virov. Lahko pa se pojavijo težave v odnosih. V nekaterih odnosih obstaja nevarnost razhoda, a preden nekaj končate, se prepričajte, da se boste pravilno odločili. Možna so impulzivna dejanja.

via GIPHY

Škorpijon – horoskop julij 2022

Letos poleti bi morali biti škorpijoni pri odločanju bolj previdni in odgovorni. Stvari bodo šle navzgor, a le, če boste v posel vložili ves svoj trud. Horoskop svetuje, da se osredotočite na delovne aktivnosti in uporabite svoje ideje. Ne bojte se povedati, kar mislite, pokažite, kako ustvarjalni ste. V komunikaciji z ljubljeno osebo se bo povečalo zaupanje in razumevanje. Dobili boste veliko dozo nove in pozitivne energije.

Strelec – horoskop julij 2022

Ves trud, ki ga bo strelec vložil julija, se bo v bližnji prihodnosti v celoti poplačal. To velja za vsa področja življenja. Pomembno je delati na ohranjanju in negovanju duševnega zdravja in čustvenega stanja. Pomembno je, da se sprostite, posvetite sebi, počnete stvari, ki jih imate radi. Lepo je biti uspešen, vendar morate julija malo več razmišljati o sebi in si napolniti baterije.

Kozorog – horoskop julij 2022

Ta mesec je ugoden za začetek novega posla. Vsi posli, sklenjeni sredi poletja, bodo donosni. V odnosu z drugo polovico bo prišlo do popolnega medsebojnega razumevanja, načrtovana potovanja pa bodo kozorogom poskrbela za nepozabno izkušnjo. Na tej točki bo mogoče uresničiti številne ideje. V ljubezni vas čaka harmonija.

Vodnar – horoskop julij 2022

Sredi poletja naj bi predstavnike znamenja imeli nestabilnost v osebnih odnosih. Prepiri in nesporazumi s partnerjem lahko vodijo tudi do razhodov. Pomembno je, da se na spremembe v življenju odzovete čim bolj umirjeno in vse odločitve sprejemate čim bolj previdno. Vodnar bo moral svoje cilje doseči sam, ne da bi se zanašal na pomoč nekoga drugega. Horoskop priporoča, da v tem obdobju preživite več časa sami s seboj.

via GIPHY

Ribi – horoskop julij 2022

V tem mesecu bodo ribe lahko uživale v harmoničnih in stabilnih družinskih odnosih. Julija je bolje, da se predstavniki tega znamenja odpravijo na dopust, saj lahko v službi nastanejo težave. Morda boste morali spremeniti področje delovanja, tudi če imate svoje podjetje. V ljubezni vas čaka sreča, pa tudi finančni del se bo izboljšal.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!