Kaj vam bo prinesel mesec avgust, glede na vaše astrološko znamenje

Foto: Briana Tozour / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Se sprašujete, kaj vam bo prinesel mesec avgust? Ljubezen? Srečo? Uspeh? Tisto, kar si že dolgo želite?

Astrologija ima odgovore na vsa vaša skrita vprašanja. Ve, kaj se bo dogajalo v poletnem mesecu avgustu posameznim astrološkim znamenjem. Da, tudi vašemu.

Preverite, kaj je zapisano v zvezdah.

Oven

Mesec avgust bo v glavnem namenjen romantiki. Samski bodo imeli priložnost spoznati nekoga posebnega, morda novo ljubezen svojega življenja. Ta mesec bodo priložnosti za nova romantična razmerja. V tem času se boste počutili spogledljivi in ​​zelo čutni. Če ste že v zvezi, je to čas, ko boste s partnerjem na isti valovni dolžni. Razumela se bosta kakor že dolgo ne. Vaša vez se bo okrepila. Ljubezen je zagotovo v zraku!

Bik

Mesec avgust vam bo prinesel notranji mir, ki vam ga je manjkalo. Končno imate jasno podobo, o tem, kaj resnično ljubite, in cenite in kaj vam prinaša največ sreče. Končno boste našli duševni mir, ki ste ga brezupno in neumorno iskali. Potrebovali ste ogromno potrpljenja, vztrajnosti in odločnosti, da ste se prebili skozi težavno obdobje. Končno je prišel vaš čas, da postanete neizmerno srečni.

Oven avgust bo za vas mesec romantike. Foto: Desiree Fawn / Unsplash

Dvojčka

Mesec avgust bo končal nedorečene odnose. Nezdrava razmerja in prijateljstva, ki jih morate opustiti, bodo odšla na začetku meseca. Naredili boste vse, kar je potrebno, da se v svojem življenju znebite negativne energije in nezdravih odnosov. Čas je, da opustite tisto, kar naj ne bi obstajalo v vašem življenju. Čas je, da izpustite staro in spustite k sebi nove stvari in ljudi.

Rak

V zadnjih mesecih ste bili na poti samoodkrivanja. Počasi se iščete. In avgusta boste začeli razkrivati ​​globoko temno skrivnost, ki ste jo skrivali. Čas je, da preostalemu svetu pokažete svoje skrite talente in pustite, da zasijete. Avgust bo izredno čustven mesec. Dosegli boste vrhunce in padce strastne energije. En trenutek boste srečni, naslednji pa že nesrečni. Ne pozabite, na koncu predora je luč.

Lev

Avgust je vaš mesec, da zasijete! Ta mesec se boste počutili enkratno. Izgledate zelo lepo in se ne bojite tega pokazati. Ukvarjali se boste z lahkotnimi odnosi in ne dolgoročnimi. Čakate na pravi čas, in avgust je ravno to in še več! Izstopate iz množice in vaša spolna energija je vseskozi visoka. Čas je, da proslavite življenje. Končno je napočil vaš čas. Uživajte dan.

levi v avgustu boste zasijali v vsej svoji veličini. Foto: Joey Nicotra / Unsplash

Devica

Ste perfekcionist v vseh vidikih življenja. Če prvič nekaj ne naredite dobro, to čutite kakor neuspeh. Ta mesec boste morda nekaj neuspešno poskušali. Čas je, da na stvari pogledate z drugega zornega kota. Kadar se stvari ne bodo odvijale tako, kot ste načrtovali, se lahko A. zadržujete na tem, ali B. vstanete in poskusite znova. Veste, kateri odgovor je pravi! Poslušajte svojo intuicijo.

Tehtnica

V tem času se bodo vaši odnosi, ne glede na to, ali gre za ljubimca, bližnjega prijatelja ali družinskega člana, poglobili. Počutili se boste povezani s to osebo na novi ravni in to bo odprlo vrata za komunikacijo na nove neverjetne načine. Ta povezava bo izredno pomembna v nadaljevanju in kmalu boste videli, zakaj je tako. Negujte to nadobudno, cvetočo povezavo!

Škorpijon

Avgust bo čas zdravljenja in regeneracije. Našli boste čas, da pospravite svojo omaro, se razvajate in poskrbite za drobne podrobnosti, ki ste jih v zadnjem času izgubili. Potrebujete nekaj resnega. Izgubili ste se in to močno vpliva na vaše duševno stanje. Avgust bo mesec, napolnjen s sprostitvijo in osvežitvijo. Mesec boste zaključili kot novi, boljši kot vi.

Škorpijoni v avgustu boste imeli čas za regeneracijo. Foto: Patrick Schneider / Unsplash

Strelec

Mesec avgust vam napoveduje, da boste zelo samozavestni in agresivni. V tem času se boste počutili motivirane in usmerjene v cilje. Vaše zaupanje je na najvišjem nivoju in to je očitno vsem okoli vas. Počutite se odlično, izgledate odlično in dosegli boste velike stvari. Ne dovolite, da vam ego stopi v glavo. Ostanite skromni. Ta mesec je tudi pravi čas za napredovanje.

Kozorog

V mesecu avgustu vam bo določen odnos v življenju povzročil preglavice. Preizkusil bo vašo notranjo moč in občutljivost. Niste vajeni kazati svojih čustev. Ponavadi se skrijete v svojo lupino in vse obdržite zase, ko ne gre vse tako, kakor bi moralo. Če želite kdaj pomoč, mu morate to dovoliti. Zaradi tega niste šibki. Pravzaprav je to znak moči in ponižnosti.

Vodnar

Vaš mesec avgust bo napolnjen z romantiko in strastjo. Če ste v zvezi, bo vaša povezava močnejša kot kdaj koli prej. Imeli boste občutek, da vas ljubimec privlači na intenzivne in čutne načine. Vsak trenutek budnosti boste želeli preživeti zaviti drug v drugega. Ta mesec je čas, da se malo sprostite. Zaradi pretiranega dela ste postali nekoliko napeti. Življenja ni treba vedno živeti tako resno. Sprostite se.

Ribi v avgustu boste našle svoj notranji mir. Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Ribi

V mesecu avgustu boste začutili skrajni občutek notranjega miru. Vaše zdravje je v odlični formi in vaše čustveno stanje je sinhronizirano z vašim fizičnim stanjem. Počutite se mirno in osredotočeno. Zdi se vam, da vas nič ne more ustaviti ali ovirati. Večino meseca boste plavali na oblaku, dokler vam nek dogodek ne bo spremeni teh dobrih vibracij. Proti koncu meseca se lahko zgodi nekaj negativnega. Zato morate biti pripravljeni na najhujše in upati na najboljše. Ni nujno, da je ta situacija tako slaba, kot se zdi, dokler se odločite videti svetlejšo plat stvari.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!