fbpx

Kako aktivirati zakon privlačnosti, da dobite vse, kar si želite!

Foto: Hannah Busing / Unsplash

Zakon privlačnosti deluje v skladu s prepričanjem, da s pozitivnimi ali negativnimi mislimi dobimo pozitivne ali negativne rezultate. To temelji na ideji, da so ljudje in njihove misli ustvarjeni iz čiste energije in iz prepričanja, da energija privlači energijo. Vsako željo je mogoče uresničiti le, če vanjo trdno verjamemo.

Zakon privlačnosti je postal zelo priljubljen po vsem svetu, zaradi uspeha knjige The Secret, ki je bila prodana v več kot 90 milijonih izvodov. V knjigi piše, da če želite, da se nekaj zgodi, je dovolj, da v to verjamete in o tem veliko razmišljate.

Vaše misli bodo to privabile, ne glede na to, ali gre za dogodke, stvari ali celo ljudi, če v to dovolj trdno verjamete. Če se osredotočite na pozitivne ali negativne misli, lahko v vaše življenje vnesete pozitiven ali negativen rezultat.

Ko si nekaj želite, se morate osredotočiti na to stvar, vendar to še ne pomeni, da boste 24 ur na dan razmišljali le o tej želji in ignorirali vse ostalo. To pomeni, da bi morali biti pozitivni in upati na najboljše, poleg tega pa naredite vse, kar je v vaši moči, da bo prispevalo k uresničitvi te želje.

Poleg razmišljanja je potrebno zapisati želje na list papirja. To ni čarobna palica ali ritual, temveč kombinacija želja, pozitivnih misli in dela na uresničitvi.

Foto: Erriko Boccia / Unsplash

Ti koraki vam bodo pomagali in olajšali pot do tega cilja:

Korak 1: Želja mora biti napisana

Napišite svojo željo s čitljivim rokopisom. Namen, ki je zapisan, ima večjo privlačnost kot namen, ki si ga sami ustvarite v mislih.

Korak 2: Želja mora imeti določen rok

Pomembno je napisati željo, ki je realna in jo je mogoče uresničiti v nekaj mesecih ali nekaj letih. Pri pisanju želje je pomembno, da približno določite rok za dosego namere. Na primer: “Hišo želim kupiti čez 3 leta”.

Korak 3: Zapišite željo v sedanjiku

Pomembno je, da željo napišete, kot da se trenutno izpolnjuje. Enako velja za afirmacije, ki so najpogosteje izrečene v sedanjem času. Na primer, napišite svojo željo tako: “Odpravljam se na potovanje, ki sem si ga vedno želel”, namesto “Odšel bom na potovanje in obiskal kraje, ki sem si jih vedno želel ogledati.”

Korak 4: Zavrzite besede, ki se začnejo z ne

Ko pišete željo, se osredotočite nanjo in zavrnite negativna prepričanja in dojemanja.

Korak 5: Hvaležnost in dejanja

Ko o svoji želji napišete vse, kar želite, papir zložite in postavite na skrito mesto. Delujte v skladu s svojo željo in delajte na njej. In vsakič, ko se ji približate oziroma ste korak bližje, to dodajte na papir.

Ko se osredotočite na dobre stvari in v vsem iščete samo pozitivne plati, se vam bodo zgodile lepe stvari.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!