fbpx

Zarina pomladna modna kolekcija za pasje ljubljenčke (2021)

Foto: Zara.com

Ravno takrat, ko ste mislili, da je Zara zadovoljila vse vaše modne potrebe, lansira oblačila, brez katerih ne bi mogli živeti, seveda v kolikor gre za vašega hišnega ljubljenčka. Pasji dodatki in oblačila nove pomladne kolekcije so naravnost čudovita.

V začetku leta je Zara Home lansirala kolekcijo dodatkov za dom, osredotočeno predvsem na pse, Zara pa je sledila z modno kolekcijo oblačil in modnih dodatkov za pse.
Ponudba vključuje pisane majice, puloverje in ovratnice, ki so kot nalašč za občudovanje vaših štirinožnih prijateljev. Vsi spomladanski vzorci delno temeljijo na kolekciji Join Life za ženske, tako, da se lahko z vašim psom popolnoma modno uskladita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Majice in puloverji so iz 100 % bombaža, detajli okoli vratu in nog pa vsebujejo še 2% elastana. Barve so prijazne okolju in ne škodujejo vašemu psu. Dobite jih v vsej velikostih od S do XL. Cene se gibljejo od 13 do 18 evrov.

Foto: Zara.com
Foto: Zara.com
Ovratnice in povodci so iz pletene vrvice z nastavljivo kovinsko sponko in usnjeno zanko. Cene se gibljejo od 16 do 18 evrov. Celotno kolekcijo lahko kupite na Zarini spletni strani.

Foto: Zara.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!