fbpx

Kako do poceni letalske vozovnice? S tem VPN trikom do poceni letalskih vozovnic!

Po korakih, kako do najbolj ugodne cene za letakslo vozovnico

Kako do poceni letalske vozovnice?
Foto: envato elements

Kako do poceni letalske vozovnice? Če želite pri naslednjem letu prihraniti denar, je uporaba VPN-ja lahko močno orodje s katerim lahko prihranite ogromno denarja. Če prikrijete svoj naslov IP in spremenite svojo lokacijo, lahko potencialno dostopate do nižjih cen letalskih vozovnic. V tem priročniku vam bomo korak za korakom pokazali, kako rezervirati poceni lete z uporabo VPN.

Kako do poceni letalske vozovnice? V tem priročniku se bomo posvetili izjemni tehniki rezervacije letalskih vozovnic preko VPN servisa, ki vam lahko prihrani več 100 evrov pri nakupu letalske vozovnice. Samo smo preizkusili in pri vozovnici vredni 800 eur uspeli znesek znižati za polovico. Vse skupaj pa smo opravili v le nekaj minutah.

Cene letalskih vozovnic se lahko zelo razlikujejo in se pogosto spreminjajo glede na vrsto dejavnikov, kot so povpraševanje, lokacija in ura. Z uporabo VPN-ja lahko potencialno dostopate do nižjih cen, tako da spremenite svojo virtualno lokacijo in prikrijete svoj naslov IP. To storite tako:

Kako do poceni letalske vozovnice?
Foto: envato elements

1. korak: Izberite ugledno storitev VPN

Prvi korak je izbrati ugledno storitev VPN, ki ima strežnike na več lokacijah. Poiščite storitev VPN, ki ponuja visoke hitrosti, močno šifriranje in široko paleto strežniških lokacij.

2. korak: Povežite se s strežnikom v drugi državi

Ko se prijavite za storitev VPN, se povežite s strežnikom v drugi državi. Če ste na primer v ZDA, se boste morda želeli povezati s strežnikom v Evropi ali Aziji. Tako bo videti, kot da brskate po internetu s te lokacije. Izbirajte lokacije, ki so tradicionalno povezane z destinacijo. Testirajte različne lokacije in primerjajte cene.

3. korak: Počistite piškotke in predpomnilnik

Preden začnete brskati za leti, je dobro, da počistite piškotke in predpomnilnik. To bo preprečilo, da bi spletno mesto letalske družbe prepoznalo vašo prejšnjo zgodovino brskanja in vam posledično morda ponudilo višje cene. Uporabljate brezplačno razširitev brskalnika Crome na tej povezavi – Cookie Autodelete

4. korak: Poiščite lete

Z uporabo povezave VPN poiščite lete kot običajno. Prepričajte se, da preverite cene za različne datume in ure, saj se cene lahko zelo razlikujejo glede na povpraševanje in razpoložljivost.

5. korak: Rezervirajte svoj let

Ko najdete let, ki ustreza vašim potrebam, ga rezervirajte kot običajno. Prepričajte se, da ste dokončali postopek rezervacije, ko ste še vedno povezani s strežnikom VPN, da zagotovite nižjo ceno.

6. korak: Prekinite povezavo z VPN

Ko rezervirate let, lahko prekinete povezavo z VPN. Pomembno je omeniti, da imajo nekatere letalske družbe in potovalna spletna mesta pravilnike, ki uporabnikom preprečujejo uporabo VPN-ja za nižje cene, zato pred rezervacijo preverite njihove pogoje storitve.

Namig: Rezervirajte na ciljni lokaciji

Rezervacija leta na ciljni lokaciji lahko včasih povzroči nižje cene. To je zato, ker lahko letalske družbe ponudijo nižje cene, da bi pritegnile lokalne stranke.

Namig: Izvajajte teste

Preverite več držav. Preverite tudi določene kulturološke vezi med samimi destinacijami. Na ta način lahko hitro najdete izjemno poceni vozovnico. Ozioma primerjate cene. Med tem pa brišite svoje piškotke.

Uporaba VPN-ja za rezervacijo poceni letov vam lahko potencialno prihrani veliko denarja. Če prikrijete svoj naslov IP in spremenite svojo virtualno lokacijo, lahko dostopate do nižjih cen in povečate svoje prihranke. Pazite le, da izberete ugledno storitev VPN in jo uporabljate etično in zakonito.

Izbor priljubljenih storitev VPN, ki smo jih preizkusili:

V uredništvu City Magazine smo s sodelavci preizkusili preko 10 različnih VPN storitev in izločili tiste s katerimi smo imeli pomisleke in težave. Spodnji seznam je torej prečiščeni

NordVPN – vodilini servis z največ uporabniki


NordVPN – NordVPN je ena najbolj priljubljenih storitev VPN, znana po močnem šifriranju, visokih hitrostih in obsežnem strežniškem omrežju. Ima več kot 5000 strežnikov v več kot 60 državah, kar zagotavlja odlično pokritost po vsem svetu. NordVPN ponuja funkcije, kot so dvojno šifriranje, CyberSec in stroga politika brez zapisov.

Surfshark – brez skritih stroškov


Surfshark – Surfshark je novejša storitev VPN, ki je hitro pridobila na priljubljenosti zaradi visokih hitrosti, dostopnih cen in močnih varnostnih funkcij. Ima več kot 3200 strežnikov v več kot 65 državah, kar zagotavlja odlično globalno pokritost. Surfshark ponuja funkcije, kot je CleanWeb, ki blokira oglase in sledilnike, ter strogo politiko brez zapisovanja.

CyberGhost – največja mreža – zasebnost narejena v EU


CyberGhost – CyberGhost je uporabniku prijazna storitev VPN, ki ponuja močno šifriranje, visoke hitrosti in veliko strežniško omrežje. Ima več kot 6500 strežnikov v več kot 90 državah, kar zagotavlja odlično globalno pokritost. CyberGhost ponuja funkcije, kot so samodejno prekinilo stikalo, zaščita pred uhajanjem DNS in IP ter stroga politika brez zapisovanja.

Pri izbiri storitve VPN je pomembno upoštevati dejavnike, kot so hitrost, varnost, lokacije strežnika in cene. Vsaka od zgornjih storitev VPN ima svoje edinstvene funkcije in prednosti, zato je pomembno, da raziščete in izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. V uredništvu pa smo izbrali tiste tri, ki jih vsem toplo priporočamo!

Nekaj video navodil, kako do poceni letalskih vstopnic preko zgornjih VPN povezav!
Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.