fbpx

Kako enostavno do odlične kave kar v domači kuhinji

Pitje kave že dolgo ne pomeni več samo jutranjega obreda za odganjanje zaspanosti. Iti z nekom na kavo je tako vse prej kot samo srkanje omamnega napitka, saj je obarvano z različnimi socialnimi konotacijami, kot so zmenki, pogovori s prijatelji ali pa zasluženo »pavziranje« v službi.

Verjamemo, da si marsikdo enostavno ne predstavlja dneva brez skodelice kave. Philipsovi kavni avtomati poskrbijo, da si lahko pripravite najokusnejšo kavo, kadarkoli si jo zaželite. Zahvaljujoč vgrajenemu 100 % keramičnem mlinčku, ki ne pregreva kavnih zrn, vaša kava nikoli več ne bo imela priokusa po zažganem.

Za prave kavoljube
Kavni avtomati Saeco vam omogočajo dolgoletne užitke ob kavi pripravljeni iz sveže mletih zrn. Od espressa do cappuccina ali kave z mlekom …, ti espresso avtomati lahko pripravijo vse vaše priljubljene kavne napitke.

Aparat za kuhanje kave Saeco.
Aparat za kuhanje kave Saeco.

Kavni avtomati Saeco so opremljeni s kuhalno enoto Varipresso, s katero prilagajate tlak ter količino kave. Zahvaljujoč tehnologiji thermospeed je priprava slastne kave z espresso avtomati Saeco krajša in vam zagotavlja optimalno temperaturo espressa ob zaužitju. Vsi privrženci dobro spenjenega mleka boste navdušeni nad tehnologijo Latte Perfetto, ki mleko speni dvakrat, brez škropljenja in neposredno v skodelico – vse to samo z dotikom gumba. Čiščenje je enostavno, saj ima vrč z dvema predeloma samodejni cikel odstranjevanja kamna, oba predela pa je mogoče odstraniti in hraniti kar v hladilniku.

Do okusa, ki ga obožujete
Si želite cappuccino? Ali morda bolj uživate ob latte macchiatu? Izbira je popolnoma vaša, saj so espresso avtomati Philips odlična izbira za pripravo vašega najljubšega napitka. Avtomati Philips vam omogočajo pripravo kave na način, ki vam najbolj ustreza. S pritiskom na gumb lahko enostavno določite temperaturo, dolžino (količino vode) in moč (kako fino zmleta so kavna zrna) za pripravo vaše popolne kave. Philips kavni avtomat si bo zapomnil vašo izbiro, tako vam ne bo treba vedno znova in znova nastavljati kombinacije za pripravo najboljše kave.

Če imate radi raznolikost, vas bo navdušila funkcija Philipsovega kavomata za pripravo super kremastega cappuccina ali latte macchiata. Uporabite lahko penilnik mleka Panarello (ročno), samodejni penilnik mleka ali pa mleko spenite s pomočjo vgrajenega vrča za mleko. A pri Philipsu so šli še korak naprej – vrsto kavnega napitka, pripravljenega iz sveže mletih kavnih zrn, lahko izberete s preprostim potegom ročice in tako vedno izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu trenutnemu počutju.

Prava kava za vsakogar
Kavni avtomati Saeco so odlični za vse, ki obožujete hitro pripravljeno kavo, polno okusa in arome. V kolikor prisegate na specifične okuse, so za vas prava izbira espresso avtomati Philips, ki vam z dotikom gumba omogočajo, da si skodelico kave popolnoma personalizirate. A ne glede na to, kateri kavni avtomat boste izbrali, bo skodelica slastne kave vedno le en pritisk gumba stran.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!