fbpx

The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji

Britanska etična kozmetična blagovna znamka The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji. Otvoritev bo v četrtek, 21. junija, ob 12. uri v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani.

Odprtje nove trgovine sledi uspešnemu odprtju spletne trgovine, ki je bila v Sloveniji na voljo konec novembra 2017. Nova trgovina bo kupcem v Sloveniji ponudila edinstveno in nepozabno nakupovalno izkušnjo in jih hkrati aktivirala, izobraževala ter informirala. Inovativna ponudba izdelkov, ki jih navdihuje narava in vključevanje v kampanje, ki jih podjetje izvaja, bodo spodbudili navdušence The Body Shop, da skupaj ustvarjajo lepši svet.


Prva trgovina v Sloveniji bo imela povsem nov koncept zasnove z živahnim, otipljivim in naravnim prostorom za kupce. V njej se bo odražala edinstvena The Body Shop dediščina z uporabo ikonične podlage, ki ponazarja mat zelene in bele ploščice, točno tako, kot je bilo v prvi trgovini The Body Shop. Postavitev v trgovini bo kupcem prijazna, izdelke bodo lahko preizkusili in spoznali čudovite zgodbe, ki jih zaznamujejo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thebodyshop.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!