The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji

Britanska etična kozmetična blagovna znamka The Body Shop odpira prvo trgovino v Sloveniji. Otvoritev bo v četrtek, 21. junija, ob 12. uri v nakupovalnem centru Supernova v Ljubljani.

Odprtje nove trgovine sledi uspešnemu odprtju spletne trgovine, ki je bila v Sloveniji na voljo konec novembra 2017. Nova trgovina bo kupcem v Sloveniji ponudila edinstveno in nepozabno nakupovalno izkušnjo in jih hkrati aktivirala, izobraževala ter informirala. Inovativna ponudba izdelkov, ki jih navdihuje narava in vključevanje v kampanje, ki jih podjetje izvaja, bodo spodbudili navdušence The Body Shop, da skupaj ustvarjajo lepši svet.


Prva trgovina v Sloveniji bo imela povsem nov koncept zasnove z živahnim, otipljivim in naravnim prostorom za kupce. V njej se bo odražala edinstvena The Body Shop dediščina z uporabo ikonične podlage, ki ponazarja mat zelene in bele ploščice, točno tako, kot je bilo v prvi trgovini The Body Shop. Postavitev v trgovini bo kupcem prijazna, izdelke bodo lahko preizkusili in spoznali čudovite zgodbe, ki jih zaznamujejo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thebodyshop.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj bi morali dan začeti s suhim ščetkanjem telesa