fbpx

Kako je mama otrokove čečkarije na steni spremenila v umetnino

Otroci so pokazatelj našega 'zdravja', lakmusov papir zdravih odnosov v družini. In ne definira nas toliko, kako se odzivamo v času, ko je otrok priden, ampak ko nam kakšno ušpiči. Najsi skače po lužah, pomaka prste v straniščno školjko ali pa riše po vsem drugem kot po listu papirja. Ena mama je bila nedavno postavljena na test, otrok ji je namreč počečkal steno. In njena reakcija? Preverite v nadaljevanju.

Otroci so naše največje bogastvo. Starši so njihov prvi vzor, a kar večina spregleda je, da posnemajo njihova vedenja in dejanja in ne toliko besed. Zato, ko vam življenje ponudi limone, si naredite limonado ali pa ga prosite še za sol in tekilo, tako kot mama, ki jo je pričakala čečkarija na steni in jo je spremenila v čudovito umetnino.

PREBERITE ŠE: Multifunkcionalna mizica in stolček za otroke

Ni treba vedno brati otroku levit, ko stori kaj narobe, da ste dober starš. Ker biti dober starš je umetnost, ki terja različne prijeme, če želite, da na koncu nastane mojstrovina.

Prej

Otrokova mojstrovina.
Otrokova mojstrovina.

Potem

Otrokova mojstrovina z dotikom mame.
Otrokova mojstrovina z dotikom mame.

Poglejte si še serijo otroških risb, nadgrajenih z odraslo roko

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.